Gün içerisinde sürekli temas halinde bulunulan alanların temizliği çok büyük önem taşımaktadır. Özellikle sağlıklı bir hayat için gerekli olan temizlik ve hijyen konuları bu alanlarda en önemli faktör olarak kendini göstermektedir.

İş yerleri, evler, okullar, hastaneler ve alışveriş merkezleri gibi yoğun kullanılan alanların sık sık temizlenmesi gerekir. Bu temizlik işleminin de profesyonel temizlik bir temizlik şirketi tarafından yapılması gerekir.

Tamamen uzman kadrosu ve işini büyük bir titizlikle yapan çalışanları ile temizlik konusunda bir numara olmaya aday bir işletme arayanlar için verilebilecek adres ESG Temizlik olacaktır.

ESG Temizlik Hangi Alanlarda Hizmet Veriyor?

Temizlik konusunda akla gelebilecek her şeye hakim olan ESG Temizlik, sadece ev temizliği ile hizmetlerini sınırlandırmamaktadır. Müşterilerine daha sağlıklı yaşam alanları sunabilmek için pek çok alanda temizlik hizmeti sunmaktadır. ESG Temizlik şirketinin hizmet verdiği alanlar aşağıda yer almaktadır:

Ev temizliği

Ofis temizliği

Dış Cephe Cam Temizliği

Hastane temizliği

Okul temizliği

Otel temizliği

Alışveriş merkezi temizliği

Koltuk yıkama

İnşaat sonrası temizlik

Dış Cephe Temizliği Nasıl Yapılır?

Dış cephe temizliği, binaların yüzeylerinde kullanılan malzemelere uygun olarak seçilen temizlik maddelerinin gerekli aletler kullanılarak ve bu kapsamda hızlı bir şekilde gerçekleştirilen işlemlere dayandırılması esasına dayanmaktadır.

Dış cam temizliği profesyonel kadro ve ekipler tarafından yapılır. Dış cephe cam temizliği, mesleki eğitim almış, iş güvenliği kazalarını en aza indirerek güvenli bir şekilde çalışan profesyonel personel tarafından yapılması gereken bir iştir.

Zamanla binaların dış cephe camlarında kirlilik, tozlanma ve aşınma meydana gelir. Bu sebepler göz önünde bulundurularak belirli aralıklarla dış cephe camlarında temizlik yapılması gerekmektedir. Sonbahar ve kış mevsimlerinde daha sık görülen azalan ışık hızı ile birleşince binanın loş görünmesine ve iç mekanlara yeterince gün ışığının girmesine neden oluyor.

Kaliteli Dış Cephe Cam Temizliği Nasıl Yapılır?

Binanın analiz süreçleri de nasıl bir temizleme tekniği uygulanacağı konusunda gerekli bilgileri sağlayacak ve yapılacak işlemler üzerinde etkili olacaktır.

Öncelikle bina yüzeyindeki kolayca çıkarılabilen toz, leke ve kirler su ile boşaltılmalıdır. Daha sonra binanın dış cephesi kullanılacak temizlik ürünü ile tamamen yıkanmalıdır. Saf su ile durulanmalıdır. Binanın dış cephesine zarar vermemek için kurutulması gerekmektedir.

Çok kirli cam giydirme dış cephelerde önce yıkama sonra silme işlemi yapılmalıdır. Yıkama işlemi basınçlı, ayarlanabilir makineler ile yapılır.

Suyun saflık seviyesi yüzeye zarar vermeyecek şekilde belirlenir. Hemen ardından uygun kimyasallarla silinerek kalıcı bir temizlik sağlanır. Dış cephe cam temizleme işlemleri için ESG Temizlik adresinden bilgi alabilirsiniz.

Dış Cephe Cam Temizliğinde Neden Temizlik Firmaları Tercih Edilmelidir?

Temizlik firmaları kullanmış oldukları teknikler ve personellerin üstün çalışmaları sayesinde binanızın dış cephe camlarını bambaşka bir steril alanlara dönüştürüyor. Bu konuda hizmet alınacak olan firmanın da kalitesi ve güvenilir olması önemli taşıyor. Dış cephe cam temizliği gibi özel çalışmalar, kurumsal temizlik firmalarından alınıyor.

Neden ESG Temizlik Tercih Edilmelidir?

İşinde % 100 müşteri memnuniyeti ve güvenini en ön planda tutup bu hedef doğrultusunda hizmet verme anlayışına sahip olan ESG Temizlik Şirketi, ihtiyaç duyulan her anda müşterilerinin hizmetinde olmaktadır.

ESG Temizlik Hizmetleri, temizlik konusunda hizmet kalitesi standartlarını yükselmek için eğitim almış olan kadrosunu her zaman en güvenilir hizmeti müşterilerine sunabilmek için kendilerini yeniliğe hep açık tutmuştur. Buna ek olarak ESG Temizlik, diğer temizlik şirketlerinden hep bir adım önde olmayı amaçlamıştır. Bu sayede adını bu günlere kadar taşıyabilen ve güvenilirlikte hep en baş sıralarda yerini alabilen bir temizlik şirketi olmayı başarmıştır.

ESG Temizlik Hizmetleri Nedir?

ESG Temizlik Hizmetleri, İstanbul ve Türkiye genelinde temizlik hizmeti veren şirket müşteri memnuniyetini üst seviyede tutmak için profesyonel güler yüzlü takım arkadaşlarıyla çalışan bir temizlik firmasıdır.

Sağlık ve hijyen vizyonuyla yola çıkan ESG Temizlik, alınan işleri profesyonel personelleri ile birlikte eksiksiz bir şekilde yerine getirmektedir. Genel temizlik gereksinimleri için ücretsiz keşif hizmeti veren ESG Temizlik Hizmetleri, her türlü temizlik ihtiyacı için gerekli olan profesyonel ekip ve kaliteli ekipmana sahiptir. ESG Temizlik günün her saatinde müşteri memnuniyetini ön planda tutarak müşterilerine temizlik hizmeti vermektedir. ESG Temizlik profesyonel ekip ve ekipmanlarla iş yerlerindeki temizliği müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kısa sürede kusursuz bir temizlik yapar.

Temizlik Hizmeti Nasıl Alınır?

Dilerseniz önce işletmeyi arayarak detaylı bilgileri alabilirsiniz. Bu sayede içiniz rahat bir şekilde çalışabilmek için kendinize ortam hazırlamış olursunuz. Çünkü temizlik, çok önemli ve bir o kadar da hassas bir konu olmaktadır. Kişinin başta kendisinin daha sonra da sevdiklerinin sağlığının söz konusu olmasından dolayı bu kadar mühim olmaktadır.

ESG Temizlik Hangi Bölgelerde Hizmet Vermektedir?

ESG Temizlik, İstanbul içerisinde bulunan Kadıköy, Ataşehir, Ümraniye, Kartal, Üsküdar, Adalar, Şile, Tuzla, Kartal, Maltepe ilçelerinde temizlik hizmeti verir. Bu ilçelerde ikamet eden müşterilerine temizlik konusunda her zaman uzman kadrosu ile hizmet sunmaktadır. Dünyanın en kaliteli markalarını eğitimli personelleri ile buluşturan temizlik şirketi olarak müşteri memnuniyetini ve güvenini en ön planda tutmaktadır. Bir telefon kadar uzakta olan ESG Temizlik Şirketi ile çalışmak isteyen müşterilerini işletmelerinde ağırlamak için beklemektedirler.

Editör: Mustafa YILDIRIM