Eskişehir Başarı Ödülleri sahiplerini buldu ve 8 yıldır yayın hayatını siz değerli okuyucularından aldığı güçle sürdüren www.esgazete.com Yılın Haber Portalı seçildi. Jüri ve halk oylaması sonucunda kendi dalında birinci olan www.esgazete.com ödül almanın gururunu yaşıyor.

Kentpalace Nikah ve Düğün Salonu’nda gerçekleşen ve ESTV'nin de canlı yayınladığı törene çok sayıda seçkin davetli katılırken, törenin sunuculuğunu Soner Yüksel ile Özge Ulusoy gerçekleştirdi.

Proje Koordinatörü Ahmet Can Akdemir’in açılış konuşmasını yaptığı programda 54 kurum, kuruluş ve şahıs ödül almayı başardı.

Gecede www.esgazete.com ödülünü Yazı İşleri Müdürü Şenay Yıldırım aldı.

Yıldırım ödülü tüm okuyuculara ve emekçi gazetecilere adadı.

www.esgazete.com imtiyaz sahibi Mustafa Yıldırım ise bu mutlu gün için şu açıklamayı yaptı; “Bir laptop ve fotoğraf makinası ile 2013 yılında başladığımız bu yolculuğun bugün değerli jüri ve Eskişehirlilerin desteği ile taçlanmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Esgazete kimsenin yandaşı, candaşı, ön ve arka bahçesi olmadı. Her zaman tarafını halktan yana kullandı. Doğanın, yeşilin, temiz havanın, tüm canlı haklarının hep koruyucusu oldu, bundan sonra da bu böyle olacak. Bizi takip etmeye devam edin, bizim sloganımız yaşam kadar hızlı,  Esgazete’yi takip edin ki yaşamı geriden takip etmeyin.”

Editör: TE Bilişim