Gerçekleşen ziyarette Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Üyesi Hamza Tınas, Eskişehir Erzurumlular Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Atıcı, Nuri Karakaya, Behsat Koç, Murat Tortum, Yasin Özbey yer aldı. 

Yürütmüş oldukları çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Küpeli, Eskişehir OSB olarak şehir ve ülke ekonomisine katma değer sağlamak için vizyoner çalışmalara imza attıklarını belirterek, “Eskişehir’in sanayi ve ticari hayatına olduğu kadar eğitimden, sosyal ve kültürel etkinliklerine kadar birçok alanda öncü rol üstlenen Eskişehir OSB olarak vizyoner çalışmalara imza atıyoruz. Eskişehir’e ve ülke ekonomisine katma değer katmak için Eskişehirli sanayiciler ve Eskişehir OSB olarak yoğun bir çalışma içerisindeyiz” diye konuştu.

Eskişehir Erzurumlular Derneği Başkanı Muhammet Atik ise dernek faaliyetlerinden bahsederek, “Derneğimiz siyaset üstü duruşuyla tüm kurum ve kuruluşlarla iyi ilişkilere önem vermekte bu anlayışla hareket eden bir sivil toplum kuruluşudur. Eskişehir OSB’nin son yıllarda gerçekleştirdiği takdire şayan büyüme ve gelişmeden çok memnunuz. OSB’deki kuruluşların her geçen gün daha da gelişmesi bizleri mutlu ediyor. OSB ve sanayimiz, şehrimizin büyümesine çok büyük katkı sağlıyor” ifadelerinde bulundu.

Başkan Nadir Küpeli, nazik ziyaretleri için Dernek Başkanı Muhammet Atik ve dernek üyelerine teşekkür edip, çalışmalarında başarılar diledi.

Editör: Mustafa YILDIRIM