Öğrencisini kutlayan Eskişehir Gelişim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Şahbaz şunları söyledi; “Ortaokuldan bu yana eğitim ve öğretim hayatını okulumuzda sürdüren öğrencimiz Doğukan Pirli, 2021-2022 YKS’de Sayısal  alanda Türkiye 2.si olarak bizleri, öğretmenlerini ve ailesini onurlandırdı. Kendisiyle gurur duyuyoruz.

Ülkemizin geleceği olan tüm öğrencilerimize bundan sonraki eğitim sürecinde ve hayatlarında başarı ve mutluluk diliyorum. Ayrıca YKS’de ; ilk 1.000’e giren 6, ilk 5.000’e giren 23 ve

ilk 10.000’e giren 37 öğrencimizi tebrik ediyor ve öğrencilerimizle gurur duyuyorum.

Gelişim Okulları 24 yıllık eğitim sürecinde her yıl elde ettiği geleneksel başarılarına yenilerini ekledi, bundan ekip olarak çok mutluyuz. Öğrencilerimiz elbette çalıştılar ve başardılar. Onların her zaman yanında olan ve onlara destek veren ailerine; her türlü akademik sorunda ve öğrencilerimizin sosyal yaşamlarında onlara destek olan “Gelişim”in tercübeli, nitelikli, dürüst ve vicdanlı yönetim takımına ve öğretmenlerime de teşekkürü borç bilirim. Hepsinin ellerine sağlık. Geleceğimiz olan gençlerimiz yolunuz açık olsun..Türkiye sizinle kalkınacak…”

Editör: Mustafa YILDIRIM