Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Tepebaşı gönüllüleri ile buluştuğu toplantıda, “Sizlerin sayesinde bugünlere geldik. Allah nasip ederse bundan sonra da yolumuza devam edeceğiz. Çünkü Eskişehir için yapacak daha çok işimiz var” dedi.
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü kapsamında gönüllüler ile bir araya geldi.
Buluşmaya Başkan Ataç’ın yanı sıra Meclis üyeleri, CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Atilay Dalgıç, önceki dönem CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar, önceki dönem DSP İl Başkanı Cem Ekin, önceki dönem CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Vural Yörük ve gönüllüler katıldı.
Gecede bir konuşma yapan Başkan Ataç, gönüllülerin desteği ile Eskişehir için yapılacak çok iş olduğunu belirterek, “Benim CHP’ye kaydım 1971 ve belediye başkanı oluncaya dek hep gönüllü olarak çalıştım. Bugün de birbirimizi özlemişiz, hakikaten siyasete susamışız. Önümüzde iki tane seçim var. Hangi tarih olursa olsun, biz hazır olmalıyız. Gerçekten 1999’dan bu yana burada birçok arkadaşımızla beraber seçim koşullarında sırt sırta mücadele ettik. Eskişehir’de çok iyi bir gönüllü ekip oluştu. Sizler gece gündüz çalıştınız, gece gündüz başarı için koşturdunuz. Bunun için ben hepinize minnettarım. Birlikte başardık. Allah nasip ederse bundan sonra da yolumuza devam edeceğiz. Çünkü Eskişehir için yapacak daha çok işimiz var. Beraber olacağımız daha çok seçimler var. Bunu açıkça ve yürekten söylüyorum, sizlerle seçim kazanmak çok güzel bir şey arkadaşlar. Sizlerin verdiğiniz emek o kadar kıymetli ki, hepinize tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum. Gelecekte iyi günlerde, sağlıklı günlerde, başarılı günlerde buluşmak üzere hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.
Buluşma, Eskişehir’in sevilen seslerinden Salim Özkara’nın şarkıları ile sona erdi.

Editör: Mustafa YILDIRIM