Odunpazarı Kent Konseyi, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın konuşmacı olduğu söyleşi ve kitap imza günü düzenledi. Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen söyleşi ve kitap imza gününe, Eskişehirliler yoğun ilgi gösterdi.

Odunpazarı Kent Konseyi, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın konuşmacı olduğu bir söyleşi düzenledi. Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen söyleşide “Beşli Çete” kitabının yazarı Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, kitabını imzaladı. Eskişehirliler, söyleşiye de kitap imza etkinliğine de yoğun ilgi gösterdi.

Moderatörlüğünü Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru’nun yaptığı söyleşiye, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü, CHP İl Başkanı Recep Taşel, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı ve Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy katıldı. Söyleşide Özkoç, Başarır ve Özkan, Türkiye’nin içinde bulunduğu durumu değerlendirdi. Yaşanan ekonomik, hukuki ve siyasi birçok soruna değinen Özkoç, Başarır ve Özkan, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında bu konularda hangi politikaların izleneceği ve sorunların nasıl çözüleceğiyle ilgili planlarını anlattı.

Söyleşide konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, söyleşi için kente gelen milletvekillerine teşekkür etti. Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Kurt, Odunpazarı Kent Konseyi’ni bu başarılı etkinlik için tebrik etti. Kent Konseyi olarak köprü vazifesi gördüklerinin altını çizen Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru, meclisin etkili milletvekilleriyle Eskişehirlileri buluşturdukları için mutlu olduklarını söyledi. Söyleşi sonunda Kazım Kurt ve İsmail Kumru etkinlik için Eskişehir’e gelen vekillere plaket takdim etti. Söyleşinin ardından, Ali Mahir Başarır’ın “Beşli Çete” kitabının imza etkinliği gerçekleşti. Okurlar, uzun kuyruklar oluşturarak Başarır’a kitap imzalattı ve fotoğraf çektirdiler.

Editör: Mustafa YILDIRIM