Bakan Kasapoğlu’nun programına Eskişehirspor’u dahil etmemesi ve Ak Parti kanadının Eskişehirspor yönetimine görüşme zemini ayarlamaması Eskişehirspor cephesinde büyük yankı uyandırdı. Eskişehirspor Başkanı Mehmet Şimşek paylaşımında esprili bir dille eleştiride bulunarak, “Şehrimize bir dizi ziyaretler için gelen Spor bakanımızla @kasapoglu  bizleri görüştürerek #Eskişehirspor ‘umuzun sıkıntılarını dile getirmemizi sağlayan şehrinizin atanmış ve seçilmişlerine teşekkür ederiz

Böyle yazmayı çok isterdim ama maalesef böyle bir şey olmadı”derken, Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, “Gençlik ve Spor bakanımız sayın @kasapoglu  maalesef makamının sadece gençlik kısmını doldurmuş Eskişehir'in en büyük markası olan Anadolu Yıldızı payesi almış tek kulüp olan Eskişehirspor’u ziyareti kendisine zul görmüş. SPOR değil sadece Gençlik bakanı olarak şehrimize gelmiş.”şeklinde tepkisini gösterdi.

Eskişehirspor Yöneticisi Erkan Koca ise, “Spor Bakanımız şehrimize gelip şehrin en büyük markası ve şehrin en büyük spor kulübü olan Eskişehirspor’un başkanı ile görüştürülmemesi manidar bir durumdur.. @kasapoglu”dedi.

Editör: Mustafa YILDIRIM