Eskişehirspor'da son zamanların en büyük skandalı yaşandı. -6 puan aldı kulüp... Açıklamalara bakılırsa bu işin suçlusu eski başkan Kaan Ay ve yönetim. Erdemlik gösterip yeni yönetim suçlu aramayalım, önümüze bakalım diyor...

Hayır efendim olur mu öyle şey... Hesap sorulmadığı için bu günlere gelinmedi mi...

Konuyu ve yazıyı fazla uzatmayacağım.

Cevap bekleyen sorular ve iddialar için Kaan Ay'ın bir açıklama yaparak konuyu aydınlatması gerekiyor. Gerçekten iddia edildiği gibi Kaan Ay yönetimi zamanında kesinleşmiş bir karar varsa durum vahim.

Ancak farklı konular varsa da Kaan Ay'ın kendisini aklayıp suçluyu ortaya çıkarmalı ki taraftar yargılasın, hükmü versin.

Cevaplanması gereken diğer konu ise Kaan Ay ve Osman Taş yönetiminde bulunan isimlerin de kamuoyunu bilgilendirmesi gerekiyor.

Bir medya kuruluşuna değil, tüm kamuoyunun bilgisi olacak şekilde bu açıklamalar yapılmalı. -6 puan silme olayından her iki yönetimde bulunan isimlerin haberi var mıydı yok muydu.

Kimsenin kafasını kuma gömüp 3 maymunu oynamaya hakkı yok. Konun açıklığa kavuşması için bilgilendirme yapılmalı ki Eskişehirspor'un geçmişinde karanlıklarla dolu kalmasın.