Eskişehirspor taraftarı  transfer tahtası açılamadığı için demorilize oldu. Ancak her işte bir hayır vardır diyerek bu durumdan biran önce sıyrılarak   Eskişehirspor'un geleceğini kurtarmak adına atılacak adımlara destek olmamız gerekiyor.

Bu süreçte yönetimin her zamankinden fazla sırtına yük binecek.

Peki bundan sonra ne olacak?

Yönetim bu aşamada bırakmayı kesinlikle düşünmüyor.

Transferden gelen paralar ile  özellikle küme düşürme  ve transfer yasağı olan dosyaları kapatmaya çalışılıyor. Kısa sürede 11 dosya kapatıldı. Hem de futbolcular neredeyse yarı yarıya indirimler için ikna edilerek dosyalar azaltılıyor. Bu bence gelecek adına önemli adımlardan birisi.

Diğer bir hamle ise takım üzerinde olacak. Gelecek yıl takımda kalması planlanan oyuncuların maçlarda yer alması sağlanacak. Başarılı olursa Teknik Direktör Cengiz Seçsev ile yola devam edilecek.

Transfer tahtası açılarak şampiyon olacak bir kadro kurulacak.

Bütçe, ise Eskişehirspor ormanı gibi projelerin sayısı artırılacak, transfer için ismi geçen futbolculardan ciddi gelirler planlanıyor.

Şampiyonluğa oynayacak bir takım olacağı için bağış gelirlerinin otomatik artması planlanıyor. Alt yapı ve halı saha tesis projesinden den ciddi gelir bekleniyor.

 Alt yapıya önem vermeye devam edilecek.  

Düşünceler ve hamleler  bazı hatalar yapılsa da yerinde görünüyor. Uygulamaya konulabilir mi bekleyip göreceğiz.

Ayrıca Eskişehirspor Ormanı kampanyası ile ilgili de oldukça fazla soru alıyoruz.

Fidan ücretinin 26 TL olması planlanıyor. Fidan bağışında bulunanlar kendileri adına dikilen fidan için hem sertifika, hem de dikilen fidanın fotoğrafı dijital olarak görebilecek.

26 TL'lik kapmanya ücretinin 10 TL'si Orman Bölge Müdürlüğüne fidan ücreti olarak ödenecek. Belki pandemi sonrası, ya da uygun zemin oluşursa toplu fidan dikim törenleri de gerçekleştirilecek.