Şehr-i Sevda Grubu lideri Hakan Üresin Eskişehirspor’a maddi kaynak sağlamak adına yürüttükleri kampanyalar hakkında konuştu.  Üresin,  makbuz karşılığında kulübe bağış topladıklarını aktararak, “Şehr-i Sevda Grubu olarak Eskişehirspor’un hep yanında oldu.  Yine Eskişehirspor’umuzun yanındayız. Makbuz karşılığı bağış, nostaljik formalardan satış ve SMS kampanyası. Bunu biz üstlendik. Eskişehir halkı bu konuda bize biraz güven duymakta.  Tabi bu bizim avantajımız oluyor. Sağ olsunlar katılımcıların sayısı fazla oluyor” dedi.

İnsanlarda bir bıkkınlık olduğunu aktaran Üresin, “Kampanya kampanya, para topla para topla artık insanlar biraz da bıktı. Kimisi bize selam bile vermiyor. Yönetimden kaynaklanan sıkıntılar insanlara yansımış durumda. İnsanlar güvensizlikten dolayı kampanyaya katılmak istemiyorlar.  Biz de zorlanmaya başladık. Eskişehir halkının biraz daha duyarlı olmasını istiyoruz ama ne kadar bu böyle devam edecek onu da bilmiyoruz” diye konuştu.

18 BİN LİRA PERSONEL GİTTİ

Topladıkları 18 bin lira ile personel maaşlarını ödediklerini aktaran Üresin, “Geçtiğimiz hafta bizim yaptığımız kampanya kulüpte maaş alamayan personel içindi. Biz Şehr-i Sevda Grubu olarak 18 bin lira para topladık. Bu parayı kulübe götürerek personelin maaş ihtiyacını karşıladık” ifadesinde bulundu.

5 GÜNDE 10 BİN LİRA

Üresin bu hafta ise 10 bin lira topladıklarını belirterek,  “5. gün oluyor. 10 bin lira topladık.  Bu topladığımız parayla tesislerde şuan doğalgaz yanmıyor. Elektrik, elektrik ve yemek parası yok. Biz bu işi icra kurulu ile beraber yürütüyoruz. Onlar kamu kuruluşlarını, büyük firmaları gezerken biz de bu topladığımız parayla o topladıkları paraya katkı yapacağız. Topladığımız paralar buraya gidecek” şeklinde konuştu.