Eskişehirspor Belçika Üniversitesi ile ortak çalışan bir firma ile yönetimsel anlamda  protokol anlaşması imzaladı.

Eskieşhirspor yöneticisi Harun Adıgüzel Avrupa’da bir futbol takımı nasıl yönetiliyorsa Eskişehirspor’un da o şekilde yönetileceğini belirtti. Adıgüzel, “Avrupa’da bir takım nasıl yönetiliyorsa Eskişehirspor da öyle yönetilecek. Brüksel üniversitesi ile yapılan bir çalışma var. Analiz yapılıyor, eğitim veriliyor. Bir yıl süreçte yürütülüyor. Milan nasıl yönetiliyorsa Eskişehirspor’da öyle yönetilecek.

Bu anlaşma ile 12 ana başlık altında, kulübün yeniden yapılandırılması  sağlanacak. Her şey şeffaf olacak.  Kulübün gelirlerini artıracak bir çalışma da olacak”dedi.

HEDEF PLAY OF

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa ise şunları söyledi; Denizli maçında çok güzel bir tablo vardı. Lig sonuna kadar taşıyabilmeliyiz. Beklentiler çok fazlaydı.  Gençlerbirliği maçından daha iyi bir futbol ortaya koyduk. Şansımız varsa sonuna kadar Play Off’u kollayacağız. Şansımız kalmadığında ise gelecek sezonun hesaplarını yapacağız. Hedefimiz 4 maçta 9 puan toplamak. Ben inanıyorum oyuncu grubuna”

SÜREKLİ İCRA DOSYASI GELİYOR

Başkan Kaan Ay: Tribünler örnek olmaya devam ediyor. Her konuda liderliğini devam ettiriyor. Sadece  Eto Başkanı Metin Güler önümüzdeki yıl locasını uzattı. Görüşmelerimiz devam ediyor. Spor bakanımız ile görüşeceğiz. Kaynak arayışımız devam ediyor. 15-20 insanın  sırtına buranın yüküne bırakılmamalı.

Hergün bir icra geliyor. Hukuki işlemler için burada sürekli kalacak bir avukat barındıracağız. Kulübü doğru bir zemine oturtmak istiyoruz.

CEO  sımon van kerckhoven ise “Uluslararası spor departmanında işi yürütüyoruz. Brüksel Üniversitesi’nden geliyoruz. 95’e yakın uzmanlaşmış ekiple çalışıyoruz.”derken  

Walter mortelmans co founder ise, “Avrupa’da kulüpler Derneklerden  r çıkıyor. Hepsi şirketleşerek devam ediyor.  Tren böyle…”dedi.