2001 yılında Almanya'da gün ışığına çıkan firma Essence, kozmetik sektörüne getirdiği yeni canlılık ile dikkat çeken bir markadır. Türkiye dâhil 75'ten fazla ülkede yüzlerce mağazada çeşitli kaliteli ürünleri satışa sunmaktadır. 2012 yılında Cosnova Beauty ile anlaşmaya varan firmanın ürünleri  ülkemizde de insanları memnun etmeye başladı. Essence, hem fiyat hem de kalite ile orantılı olma politikası izlemektedir. Bu anlamda marka, yenilikçi, ekonomik ve güvenilir olmasıyla rakiplerinden ayrılmaktadır.

Kaliteyi Arayanlara Özel Marka Essence

Essence markalı ürünler fondöten, pudra, far paleti, dudak parlatıcısı, eyeliner ve maskara gibi kullanışlı makyaj malzemeleri içeriyor. Essence, ürünlerin üretiminde sürdürülebilir bir strateji uygular. Bu anlamda geri dönüşüm gibi çevresel detaylara önem vermektedir. Essence markası ile üretilen ürünlerin hazırlanma sürecinde hayvan testi uygulanmamaktadır. Üretim aşamasında doğal malzemeler kullanıldığı için de tercih edilmektedir.

Essence ürününde kullanılan her şey açıkça belirtilmiştir. Essence, hem kaliteli hem de son trend olan ürünleri alıcılar için bir araya getiriyor. Avrupa'nın önde gelen markalarından biri olan Essence, modaya uygun ve sürekli gelişiyor. Ayrıca her yaştan kitleye hitap eden ürünler sunduğu için herkes tarafından beğeni ve beğeniyle kullanılmaktadır. https://www.kozmela.com/essence sitesinden tüm çeşitlere ulaşabilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM