Ev sahibi olmak isteyen birçok kişi bunun için Birevim’e başvuru yapmaktadır.Firma aracılığı ile yapılan başvurular kısa sürede değerlendirmeye alınır ve uzmanlar tarafından incelenir. Düşük taksit oranları ile ev sahibi olmak isteyenler, bunun gibi firmaları kullanarak kısa sürede evlerine taşınmaya hak kazanabiliyorlar. Ev almak isteyenlerin Birevim’i tercih etmesinin farklı sebepleri bulunur. Bu sebepler arasında daha kısa sürede ev sahibi olunması peşinatsız ev ödemesi yapılması gibi unsurlar yer alır. Özellikle bankalardan kredi çekemeyecek durumda olan kişiler genellikle Birevim’i tercih ederek ev sahibi olmayı daha uygun karşılarlar. Birevimile ev sahibi olmak zor olmayan ve güvenilir bir süreçtir.

Peşinatsız ve Faizsiz Ev Sahibi Olmak

Peşinat ödemeden ev almakisteyenler Birevim’i tercih ediyor. Bu firma aracılığı ile herhangi 1 teminat göstermeden ipotek kullanmadan ve kefile ihtiyaç duyulmadan ev sahibi olunabilir. Peşinatsız ve 0 faizli şekilde ev sahibi olmak isteyenler Birevim’i tercih ediyor.Bu platform aracılığıyla kişiler hem kendi kredi miktarlarını belirleyen biliyorlar hem de esnek ödeme planı yapabiliyorlar. Aylık ödenecek tutarlara kişi kendi gelir durumuna göre karar verebilmekte, aynı zamanda istediği zaman evine taşınabilmektedir.

Tasarruf planının olması da kişinin daha kolay bir şekilde eve taşınmasını sağlar. Bireysel yatırım yapılırken aynı zamanda grup olarak da hareket edilmesi mümkündür. Tasarruf yaparken 1 değil, birden çok kişi olarak hareket etmek hayallere daha kısa sürede ulaşmayı sağlar. Dolayısı ile bu firma aracılığı ile ev sahibi olmak isteyen kişiler daha avantajlı imkanlardan kolayca yararlanabilir. Peşinat ödemeden herhangi bir ara ödeme gerektirmeden ev sahibi olmayı herkes ister. Tüm bu istekleri karşılayanBirevim ise bütün müşterilerine eşit şanslar sunmaktadır.

Birevim ile Rahat Ev Sahibi Olun

Birevim avantajları ile kolayca ev sahibi olunabilmektedir. Bankalar ile uğraşmadan kolayca ev sahibi olmayı herkes ister. Uygun taksit miktarları ile ev almak için Birevim gibi firmaları tercih eden insan sayısı oldukça fazladır. Bankalara paralel çalışmalar yürüten Birevim, güvenli yöntemleri de beraberinde getirir. Güvenli bir biçimde ev sahibi olmak ve kısa sürede evine taşınmak isteyenler Birevim’i tercih ederler. Birevim’in sunduğu avantajların fazla olması da neden tercih edildiğini anlamak için yeterlidir.

Birevim’in Sunduğu İmkanlar

Birevim’in yararları şu şekilde sıralanabilir:

·        Peşinatsız ev satın almak

·        Ara ödeme olmadan ev satın almak

·        0 faiz ile ev satın almak

·        Senet ile ev satın almak

·        Rahat ödeme seçeneklerinden yararlanmak

·        Vade ve taksit miktarının kişinin kendisinin belirlemesi

·        Kısa sürede eve taşınmak

Birevim’in avantajlarıdır. Birevim ile ev sahibi olmanın avantajlarını ve yararlarını gösterir. Bu maddeler ışığında herkes Birevim ile kolayca ev sahibi olabilir.

Editör: Mustafa YILDIRIM