Ev eşyası depolama işlemi belli aşamalardan oluşan hizmetler bütünüdür. Aşamaların tamamında kiralayan tarafın bilgisi bulunmaktadır.

Tanışma ve Bilgilendirme

Kiralayan ile depolama işlemini yapan firma yetkilileri bir araya gelerek bir tanışma ve bilgilendirme toplantısı yaparlar. Bu aşamada depolama alanı, depolama hizmeti esnasında kullanılacak olan malzemeler ve kaliteleri, depolanması söz konusu olan eşyaların ortalama depolama ömrü ve buna bağlı olarak depolama süresi hakkında kiralayana ayrıntılı bir şekilde bilgi verilmektedir.

Ayrıca depolama işleminin nasıl gerçekleştirileceği konusunda da kiralayan tüm yönleri ile bilgilendirilmektedir. Bu şekilde paketleme işleminin nasıl gerçekleştirileceği ve eşyaların nasıl taşınacağı kiralayan ile beraber belirlenmiş olmaktadır.

Paketleme ve Taşıma Nasıl Olur?

Kiralayan ile yapılan toplantı neticesinde ev eşyası depolama anlaşmasına varıldığı takdirde; belirlenen paketleme yöntemi ile eşyalar zarar görmeyecek şekilde paketlenir. Paketleme sürecinin sonunda eşyalar güvenli bir şekilde taşıma aracına yerleştirilir. Eşyaların depolama alanına zarar görmeden ulaşması sağlanır.

Depolama Aşaması Nedir?

Nâkil aracında bekleyen ve özen ile paketlenmiş olan eşyalar; önceden belirlenmiş olan depolama alanına zarar görmeyecek ve güvenli olacak bir şekilde istiflenir.

Depolama İşlemi Sonrası Hizmetler

Eşyalar güvenli bir şekilde ev eşyası depolama alanına istiflendikten sonra kiralayan ile son bir görüşme yapılır ve depolama süresi kesinlik kazandırılır. Kiralayan depolanan eşyalarını geri almak istediğinde, depolama işlemini yapan firma eşyaların istenilen yere taşınılması işlemini gerçekleştirir. Tüm bu hizmetler için Uceller Depolama sitesine giriş yapabilirsiniz.

Kaynak: https://www.ucellerdepolama.com/

Editör: Mustafa YILDIRIM