Sıfır faizli konut kredisi alarak sadece evin değerinin ödemesini yapabilirsiniz. Birevim olarak sunduğumuz birçok avantaj bulunuyor. Bütün bu avantajlardan sorunsuz bir biçimde yararlanırken aynı zamanda ev sahibi olabilir ve hayalinizdeki eve kısa sürede ulaşabilirsiniz. Birevim olarak sunduğumuz avantajlar herkesi kapsamaktadır. Ev sahibi olmak isteyen herkese sunduğumuz bu avantajlar ile kolayca ev alımı yapılabilir. Düşük taksit oranları ile alınabilecek olan evlerin her biri müşterilerimizin istekleri doğrultusunda belirlenir.

Peşinatsız ev almak isteyenler bizler ile iletişim kurarak hayallerine daha kısa sürede ulaşabilirler. 0 faizli ve peşinatsız ev alırken aynı zamanda herhangi bir dosya masrafı ödenmemesi de en önemli avantajlarımız arasında bulunuyor. Birevim bile herkes için özel olan evlere ulaşmak oldukça mümkün.Ev alırken ödenen birçok unsurun ödenmemesi ve sadece taksit miktarlarının ödenmesi, Birevim’i daha özel bir konuma yükseltiyor. Dolayısı ile müşterilerimizin isteklerini ve hayallerini gerçekleştirmeye ve onları hayallerine giden yolda desteklemeye devam edeceğiz.

Sıfır Faiz ile Ev Alın

Konut kredisine başvurmadan ya da farklı yöntemleri denemeden hiçbir borç altına girmeden ev alabilirsiniz. Istediğiniz evi almanızı sağlıyor ve aynı zamanda bu süreçte en uygun fiyatları ödemenizi önemsiyoruz. Herkes kendi bütçesine göre belirleyeceğim. Taksit miktarları ile ödeme yapabilir ve kendi belirleyeceği standartlarda ödeme planını oluşturabilir.Faizsiz konut alırken aynı zamanda güven içerisinde ödeme yapmaya ve eve taşınmaya devam edebilirsiniz.60 aydan başlayan taksit oranlarımız istendiği takdirde 480 aya kadar yükselebilmektedir. Birevim olarak müşterilerimize her zaman en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyoruz.

Bu sebep ile de onlara en uygun vade seçeneklerini sunuyor ve faizsiz ev almalarını sağlıyoruz. Borçların daha erken sürede bittiği Birevim konutları ile daha kolay bir şekilde ev alabilir ve hayallerinize daha kısa sürede ulaşabilirsiniz.Hayallerinizdeki eve ulaşmak artık o kadar da zor değil.Ek ödemelerle uğraşmadan ya da büyük borçlar altına girmeden istediğiniz evin faizsiz bir biçimde almanızı sağlıyoruz.

Senet Ödemeli Ev Almak

Birevim ile senet kullanarak ev alabilirsiniz. Birevim’in belirlediği ödeme yöntemleri hem kredi kartı ile taksit seçeneklerini hem de nakit taksit seçeneklerini sunuyor. Herkes kendisi için en uygun olan ödeme yöntemini belirleyebilir ve bu ödeme yöntemlerinden kolayca yararlanabilir. Senetleev almak da Birevim olarak sunduğumuz ödeme yöntemleri arasında bulunuyor. Türkiye'de bir ilki gerçekleştirirken hayallerinize ortak olmayı amaçlıyoruz.

Birevim ile Taksitli Ev Alın

Taksitle ev alınmasını sağlayan bir firma olarak en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. Sizlere sunduğumuz tüm avantajlardan güvenle yararlanmanız için çalışmalarımıza yön veriyoruz. Birevim olarak sunduğumuz tüm hizmetlerden sorunsuz bir şekilde yararlanabilirsiniz. Bizlere ulaşmak için internet sitemizi kullanabilir ya da çağrı merkezimiz aracılığı ile 7 gün 24 saat boyunca iletişim kurabilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM