ÇYDD Eskişehir Şube Başkanı Sevgi Akmen yaptığı açıklamada ÇYDD’nin bugüne dek 130 binden fazla öğrencinin yaşamına dokunduğunu belirtti. Fitre ve zekat çağrısında bulunan Akmen, “

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Cumhuriyetimizin temel değerlerini koruyarak, büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde çağdaş eğitim yoluyla çağdaş topluma ulaşmak amacıyla kurulmuştur.

ÇYDD, eğitimde fırsat eşitliğinden yararlanamayan kız çocukları için başlattığı burs projeleriyle, ortaöğretim ve üniversite olmak üzere bugüne dek 130 binden fazla öğrencinin yaşamına dokundu.

Her öğrencimizin eşit eğitim olanaklarına sahip olacağı çağdaş Türkiye hedefine ulaşmak için laikliği, bilimsel eğitimi ve demokrasiyi yaşatmak temel ilkemizdir.

Derneğimiz bahsettiğimiz ilkeler çerçevesinde gerçekleştirdiği etkinliklerini bağışçılarımızın katkılarıyla sürdürmektedir. Yapılan bağışlar çocuklarımızın, gençlerimizin geleceğine ışık tutmaktadır. Bu vesileyle bugüne dek Derneğimize desteğini esirgemeyen duyarlı bağışçılarımıza sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Bağışlarıyla Derneğimize katkıda bulunmak isteyenlere “Fitre ve zekatlarınızla, çocuklarımızın, gençlerimizin eğitimine destek olabilirsiniz” çağrısını yapıyoruz.

ÇYDD Eskişehir Şubesi olarak, kurucumuz ve Onursal Genel Başkanımız Prof. Dr. Türkan SAYLAN’ın açtığı yolda aydınlık bir Türkiye için çalışmaya devam etme kararlılığındayız.

Bu kapsamda yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde fitre ve zekatlarıyla “Eğitim için bağış yapmak isteyenlerin” 0 533 026 81 60 nolu telefondan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Eskişehir Şubesine ulaşmalarını diliyoruz.”

Editör: Mustafa YILDIRIM