2021 Türkiye Karting Şampiyonası‘nın 7. ayak yarışları, 23-24 Ekim tarihlerinde Eskişehir Frigya Otomobil Sporları Kulübü tarafından KYK Yapı Kimyasalları katkılarıyla TOSFED Körfez Karting Pisti’nde organize edilecek. 
Minide 12, Formula Juniorda 6, Formula Seniorda 13 ve Formula Masterda 1 olmak üzere toplam 32 sporcunun mücadele edeceği hafta sonunda, tüm kategorilerde üçer yarış gerçekleştirilecek.
23 Ekim Cumartesi günü antrenman ve sıralama turlarının ardından tüm kategorilerde ilk yarışlar gerçekleştirilirken, 24 Ekim Pazar günü ise saat 11.00’den itibaren ikinci ve üçüncü yarışlar koşulacak. Organizasyon saat 15.30’da düzenlenecek ödül töreni ile son bulacak.
SÜRMELİ’DEN DESTEK
Aynı zamanda Türkiye Otomobil Sporları Federasyon başkan yardımcısı olan Eskişehirli iş adamı Cemil Onur Sürmeli  Frigya Otomobil Sporları Kulübü tarafından düzenlenen bu yarışta KYK Yapı Kimyasalları olarak destekte bulundu. Otomobil Sporları il temsilcisi Nevzat Aslan ve Frigyaspor yönetim de desteği için Sürmeli’ye teşekkür etti.  

Editör: TE Bilişim