Merhaba,

Benim adım Nalan Özver, Profesyonel Koçum. Aslında Nalan Özver öylesine biri sizler gibi. En son Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde Sosyoloji  Yüksek Lisansı yaptım.. En çok iletişim kurma ve insan İlişkileri hakkında çalışmayı seviyorum.  İnsanın matematik bir varlık olmadığına, çok değişkenli parametrelerin çok farklı sonuçlar doğurduğuna inanıyorum.

Eduardo Galeano “Ben hatırlama takıntısı olan bir insanım” der. Geçmişin parametreleri bu günün gerçeklerini ortaya çıkarıyor. O nedenle ben de “Hatırlamak bizim işimiz ve çok insanca bir duygu” diyerek kendimizi analiz etmeye çalışıyorum. Bu analizler benim ikinci alanım. Yani Felsefe.. Yani hayata baktığımız pencere. Ne kadar geniş , yaşamın ne kadarını görebiliyoruz?

Hatırlayabildiklerimizi bu gün nasıl anlamlandırabiliriz ?  Geçmişteki korkularımız bu günkü davranışlarımızı ne kadar etkiliyor ? Gerçekten de davranışlarımızı korkularımız mı yönetiyor. ?

Onlar orada dururken geleceğimizi nasıl şekillendirebiliriz. ?

Benim işim geçmişi anlayıp  bu günü keşfetmeyi öğrenmek için yardımcı olmak. Bu günü keşfedebilirsek, kendi cennetimizi yaratabilir ve geleceğe daha çok inanabiliriz. Kişilerin kendi çabalarıyla hayatlarında değişiklik yapması ve kararlı durması zor olabilir. Beraberce çok derinlere inip hiç aklınıza dahi gelmeyen ama aslında bir yerlerinizde gizli gizli barınan bazen rahatsızlık verici bazen de bilinç altında saklanan olgularımızı keşfedebilir ve beraberce tartışarak paylaşabiliriz.

Bu nedenle belli  peryotlarda en azından haftada bir yazılar yazıp, tartışılacak fikirler ortaya atmayı düşünüyorum. İnteraktif olabilirsek, yani sorularınız, yorumlarınız olabilirse çok keyifli bir hal alacağından eminim.

Elbette size hayatın sırrını verebilecek durumda değilim, ama beraberce pek şikayetçi olduğumuz hayatımızı kolaylaştırabiliriz belki… Beni kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. Sevgiler…