Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde Mehmet Sadık Bozkurt eğiticiliğinde gerçekleştirilen etkinliğe 200’den fazla Eskişehirli katıldı.

    Diksiyon ve Etkili Konuşma tekniklerinin anlatıldığı ve çoğunlukla gençlerin ilgi gösterdiği 4 saatlik eğitimde katılımcılar, yanlış bildikleri bir çok bilginin doğrusunu öğrendiklerini, eğitimin günlük hayatta, profesyonel hayatta ve eğitim hayatında kendilerine katkı vereceğini belirttiler. Etkinlik sonunda konuşan Odunpazarı Kent Konseyi Genel Sekreteri Cenk Sungur  ‘‘ Odunpazarı Kent Konseyi Gençlik Meclisi, kentin gelişimine, değişimine gençlerin gözünden ve genç bakış açısıyla katkı vermeye çalışan gönüllü bir yapı. Gençlik meclisimiz, kentimizde gençleri ilgilendiren bir çok konuyla ilgili çalışmalar yapıyor. Bugün gerçekleştirdikleri bu etkinlikle de kentte yaşayan gençlerimizin ve her yaştan vatandaşlarımızın diksiyon konusunda gelişimine katkı verdiler. Kentimizde yaşayan tüm gençlerimizi, yaşadıkları kente katkı vermek, yönetiminde söz sahibi olmak için gençlik meclisimize davet ediyoruz. Bize katılın Odunpazarı’nı birlikte yönetelim’’ dedi.

  Etkinlik sonunda Odunpazarı Kent Konseyi Gençlik Meclisi temsilcileri Yasemin Siphaioğlu ve Volkan Artun eğitici Mehmet Sadık Bozkurt’a teşekkür ederek çiçek armağan ettiler.

Editör: Mustafa YILDIRIM