GETA Şanlıurfa Marshall boya bayiliği olarak uzun zamandır bu sektörde hizmet vermektedir. Sizlere Marshall boya, boya malzemeleri ve ısı yalıtım malzemeleri olmak üzere satış hizmeti verir. Aynı zamanda söve uygulaması söve imalatı gibi hizmetleri de yanında sunuyor. Bunların dışında Marshall güvencesi ile iç ve dış cephe boyaması da yapılır. Hatta izolasyon uygulamalarını da beraberinde gerçekleştirirler. Her biri alanında uzman ustalar tarafından gerçekleştirilir.

Şanlıurfa GETA Yapı ve İnşaat şirketi söve üreten ve Marshall uygulaması bayiliğini yapan bir kuruluştur. Marshall kalitesine güvenen geniş bir müşteri hizmet alanı vardır. Eğer sizler de bu alanda uygulama istiyorsanız mantolama fiyat teklifi alabilirsiniz. Aynı zamanda Şanlıurfa inşaat malzemeleri satış alanında da hizmet verir. Sizlere en uygun ve kaliteli malzeme satışı yapar.

Şanlıurfa Dekorasyon Hizmetleri

GETA Yapı ve İnşaat firması Şanlıurfa dekorasyon alanında da alçıpan ve kartonpiyer uygulaması yapmaktadır. Ofislerinizi, evlerinizi ve yaşam alanlarınızı daha yaşanılabilir bir ortama çevirmektedir. Ayrıca sizlere gergi tavan ve taşyünü tavan sistemlerini de uygulamaktadır. Tüm bu uygulamalar her biri alanında uzman ustalar tarafından yapılmaktadır. Böylece ince işler büyük bir titizlikle gerçekleştirilir. Müşterilerin memnuniyeti de daima taze tutulur. İster evinizin boya badanası olsun, isterse anahtar teslimi ve ev dekorasyonu, tadilat işlemleri olsun bütün işlemlerinizi yaparak hizmet kalitesi sunar.

Editör: Mustafa YILDIRIM