Gizli kamera, insanları bilgisi dışında kaydetmek için genellikle göze çarpmayan bir yere gizlenen bir kameradır. Gözetleme, ceza soruşturmaları ve hatta bir şaka olarak kullanılabilir. Gizli kameralar, çevreye uyum sağlamak üzere tasarlanmış bir tür gizli kameradır. Bu, kamerayı tespit etmeyi zorlaştırır ve ayrıca nesne tarafından rahatsız edilmeden veya fark edilmeden kaliteli çekimler yapılmasına yardımcı olur.

Gizli kameralar, kolluk kuvvetleri ve özel dedektifler de dahil olmak üzere birçok farklı endüstri tarafından kullanılmaktadır. Özel mülklerde ve işletmelerde sık tercih edilir. Casus kamera, kaydedilen kişilerin bilgisi olmadan video veya hareketsiz görüntüleri kaydetmek için herhangi bir nesneye takılabilen bir cihazdır. Bu cihaz modellerini Gizli-Kamera sitesinden temin edebilirsiniz.

Böcek Kameraların Kullanım Alanları Nelerdir?

Casus kameralar, uzaktan fotoğraf çekmek için kullanılabilen özel bir cihazdır. Gözetlemeye yardımcı olma, kanıtları belgeleme ve gizli alanlarda görüntü yakalama becerisine sahiptir. Böcek kamera esas olarak aşağıdaki alanlarda kullanılır;

·        İşletmeler

·        Evler

·        Özel soruşturma

·        Gözetim

·        Kolluk kuvvetleri

Bir casus kamera, bir cep telefonuna veya video özelliğine sahip diğer elektronik cihazlara bağlanabilen ve gözetleme amacıyla kullanılabilen bir cihazdır. Genellikle bir kalem, saat, anahtarlık vb. gibi günlük bir nesne olarak gizlenir, bu nedenle izlenen özne tarafından fark edilmeden düz görüşte kolayca gizlenebilir. Gizli-Kamera sitesinden satın alınabilen cihazlardır.

Editör: Mustafa YILDIRIM