Amerika'ya gitmek isteyenlerin ve şansına güvenenlerin her yıl Green karta başvurdukları biliniyor. Ülkemizde de bu anlamda büyük bir kitle GreenCard sahibi olmak için araştırmalar yapıyor. Tam anlamı ile bir şans işi olan GreenCard çekiliş sistemi ülkemizde de bireylerin takip etmesini sağlıyor.

GreenCard ile Amerika'ya vizesiz seyahat etme imkânı yaşandığı gibi diğer ülkelere vizesiz bir şekilde girmek mümkün oluyor. Bu anlamda bilgi edinmek isteyenlerin araştırma yapmış oldukları platformları internet ortamları oluşturuyor. Ancak bu ortamlarda kişilerden para isteyen ve bu anlamda dolandırıcılık içeriği sunan sitelerinde bulunduğu biliniyor.

Green Karttaki Fotoğraflar Nasıl Oluyor?

GreenCard bir çekiliş usulü verilen kart olduğu için başvuru şartları da oldukça sıkı bir denetimden geçiyor. Başvuru evrakları özenle inceleniyor ve her yıl başvurusu reddedilen milyonlarca aday bulunuyor. Bu duruma düşmemek için bu alanda hizmet sunan kaliteli bir danışmanlık ofisinden destek almak gerekiyor.

 Danışmanlık firmaları GreenCard başvurusu için gerekli olan her türlü evrakı ayrıntılı şekilde inceliyor. Bu sayede başvurusu kabul edilen adayların başvuruları da ön plana alınmış oluyor. Başvuru sırasında adayların greencard fotoğraf detayları da inceleniyor. Böylelikle çekiliş hakkı kazanılıp kazanılmadığı konusunda da bilgi edinilmiş oluyor. GreenCard Başvuru Merkezi sitesi son dönemlerde bu alanda en kaliteli bilgileri sunuyor.

GreenCard çekilişine katılmak isteyen adaylar site ile irtibat kurarak başvuru evrakları hakkında bilgi edinebiliyor. GreenCard çekiliş tarihleri, GreenCard fotoğraf detayları ve buna benzer her türlü bilgiye sitede yer veriliyor. Aynı zamanda bu evrakları hazırlamakla uğraşmak istemeyen kişiler siteden danışmanlık hizmeti alarak green kartlarına hızlı bir şekilde sahip olabiliyor.

 Sizlerde Amerika'ya gitme adına atacağınız adımı hızlandırmak istiyorsanız siteden destek alabilirsiniz. Kendiniz ve aile bireyleriniz için GreenCard sahibi olmak istiyorsanız sitenin sunmuş olduğu çekiliş imkânlarından yararlanabilirsiniz.

Green Karta Sahip Olmak İçin Şartlar Nelerdir?

Green karta sahip olmak şanslı bir kişi olmak anlamına da geliyor. Kartın şans usulü çekilişte çıkması sebebiyle başvuru işlemleri de oldukça ağır oluyor. Bu anlamda sitede profesyonel ve araştırılmış bilgilere yer veriliyor. Aynı zamanda site GreenCard sahibi olabilmeniz için sizlere danışmanlık hizmeti sunuyor.

GreenCard fotoğraf bilgileri sitede yer alırken, aynı zamanda bu karta nasıl başvurulacağına dair bilgilere de yer veriliyor. Amerika'ya gitme konusunu hızlandırmak, vizesiz farklı dünya ülkelerine girebilmek, Amerika'da çalışmak, okumak, yaşamak gibi istek ve beklentileriniz bulunuyorsa siteden destek alabilirsiniz.

 Siteden en kaliteli hizmetleri alarak Amerika'ya gitme işinizi kolay hale getirebilirsiniz. Türkiye'nin tüm noktalarından siteye başvuru yaparak GreenCard alma işlemleri hakkında detay edinebilirsiniz. GreenCard Başvuru Merkezi sitesini inceleyebilir, hemen GreenCard başvurusu yapabilirsiniz.

Kaynak: https://greencardbasvurumerkezi.com/hizmetler/

Editör: Mustafa YILDIRIM