Gültepe Mahallesi sakinleri tramvay hattı çalışmaları nedeniyle çektikleri çilenin sadece tramvay çilesi olmadığını dile getirip “Hemen hemen her gün elektrik sıkıntısı, su borusu patlaması, doğal gaz kesintisi” ile ilgili isyanlarını dile getirdiler.

Halk Caddesi başı ve Seyitgazi Caddesi’nde yazdan beri süre gelen travma hattı çalışmalarında  vatandaş olarak mağduriyet yaşadıklarını dile getiren mahalle sakinleri, “Evin önü şantiyeye döner, araçları park edecek yer bulamazsın, gürültü, toz, kir çabasıdır. Ancak sakinleri hemen hemen her gün temel ihtiyaç araçlarından mahrum bırakırsan bunda büyük bir yanlış var demektir. Her gün elektrik kesintisi, sular sık sık boru patladı diye kesilirse, özellikle Pazar günleri tüm ailenin evde olduğu zamanlarda önceden haber verilmeksizin kah elektriğini kah suyunu kah doğal gazını kesersen onları soğuk evlerde bunlardan mahrum bırakırsan bunun adına hizmet diyemezsiniz” diye konuştu.

Sorunlar karşısında muhatap bulamadıklarını dile getiren Gültepe sakinleri,yetkililerin;  elektriği, suyu. Doğalgazı, telefonları kesip durmaktan vazgeçmelerini istedi.