Ak Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan DOĞAN Gültepe mahalle temsilciliğinde çoğu Tunceli, Erzincan ve Elazığ'lı olan 30'a yakın gence AK Parti rozetlerini taktı.

 CHP den AK Parti saflarına geçen gençler adına sözcü olarak konuşma yapan Özgür Dikmez;Toplumun tüm kesimlerine hitap eden, çözüm üreten bir kitle partisi olduğu için, etnik köken ve inanç farklılıkları üzerinden siyaset yapılmadığı için, kutuplaşmalara izin verilmediği için AK Parti'yi seçtik. Lideri ve projeleriyle halka güven veren ve istikrar sağlayan, en güçlü kurum olduğuna inandığımız için AK Parti’deyiz dedi. Dikmez;Eğitim, ekonomi, sağlık ve diğer alanlardaki reformları, ülke için yapılan hizmetlerin büyüklüğünü görmemek insafsızlık olurdu diyerek sözlerine devam etti.

 

Başkan Doğan; 30 a yakın chp'li gencimiz artık AK Parti saflarına geçmiş bulunuyor. Kendilerine gençlik kolları ve mahalle teşkilatlarımızda çeşitli görevler vereceğimiz  genç arkadaşlarımızı aramızda görmek son derece memnuniyet verici dedi ve doğan sözlerine şöyle devam etti.

CHP emek ve emekçi ekseninden uzaklaşmış, etnik köken ve inanç üzerinden siyaset yaparak toplumun kutuplaşmasına neden olmuştur dedi.

Ayrıca Başkan Doğan ;Projeleri ile ideolojiyle halka güven vermeyen CHP,  ülkemizin huzurunun bozulmasına ve kaos ortamı yaratılmasına çanak tutmuştur diyerek Daha Büyük ve Güçlü bir Türkiye için herkesi AK Parti'ye davet etti...

Editör: TE Bilişim