Gündem haberlerine dair merak ettiğiniz tüm gelişmeleri 7/24 sizlere aktaran siteler bulunmakta. Canlı Haber farkını her daim bulacağınız sitelere internet sayesinde her zaman ulaşabilirsiniz.

Haberler aramanızda fark yaratan sonuçlar için anında yanıt bulabilirsiniz. Güncel olayları merak ediyorsanız doğru adreste hepsini bulabilir, servislerimizden yararlanabilirsiniz. Sosyal medyadan da takip edebileceğiniz sayfalarda tüm sıcak gelişmeleri bulacaksınız.

Foto Video Haber

Haberleri okumanın en keyifli yollarından biri fotoğraflar ve video haberlerle olacaktır. Yaşanan olayların arka planlarındaki görüntüleri görerek daha doğru bilgi sahibi olabilirsiniz. Genellikle görsellerde büyük fotoğraflar, haber ajanslarından temin edilen videolar yer almaktadır. Güvenilir haberin adresi olan canlihaber.com’da keyifle zaman geçirebilirsiniz.

Yeni Teknolojik Gelişmeler

Güncellenen yazılımlara bağlı olarak yenilikler de artmaktadır. Teknolojide gündeme gelen haberleri bizimle alabilirsiniz. Canlı Haber ekibimiz her gelişmeden sizi haberdar etmenin keyfini yaşayacaktır.  Mobil uygulamalara dair yeniliklerden anında haberdar olabilirsiniz. Whatsapp, Google, sosyal medya platformları ve daha birçok yeni gelişme sizi bekliyor olacak.

Güncel Türkiye Haberleri

Güncel gelişmeler neleri kapsıyor diyorsanız siyaset ve genel konularla alakalı denebilir. Bazı haberlerimizde asayiş gelişmelerine de rastlayabilirsiniz. Türkiye’yi yakından ilgilendiren sorunlar ve çözümleri, alınan kararlar ve daha fazlası sayfamızda yer almaktadır.

Haber Seçimi Nasıl Yapılır?

Haber sayfamızda okuyacağınız haberleri seçmeden önce dikkat etmeniz gerekenler bulunmaktadır.  Ana sayfa ve okumak istediğiniz canlı haber için karar vererek sayfalara gelmeniz önerilir.

Haberlerde özellikle bir kategori seçimi yapmak için üst kısımlardaki bölümleri kullanabilirsiniz. Kategori seçimleriniz sayfamızın en alt bölümünde de yer almaktadır. İlgi alanınız ekonomiyse bu alandaki haberlerimizi ekonomi haberleri bölümünden takip edebilirsiniz.

Asayiş haberleri zorlu içeriklerden oluşabilmektedir. Video ve görselleri açarken kendi ilgi alanlarınıza göre bir işlem olmasını öneririz. Her asayiş haberini okurken kendi hassasiyetlerinizi de düşünebilirsiniz.  Haberlerde boş yere çok yıpranmamanız da önemlidir.

Bildirimlerinizi açarak haberlerimizi gün boyu takip etmeniz önerilir. Bu sayede sayfamız masa üstünüzde, mobil ekranınızda yer alacaktır. Aktif biçimde görsellerimizi açabilirsiniz.

Ekonomi Haberleri

İnsanları en yakından ilgilendiren konulardan biri olan ekonomi haberlerimiz etkili analizlerle beraber sunulmaktadır. Bir yatırımcıysanız gelişmeleri sayfamız üzerinden yakından takip edebilirsiniz. Ekonomi haberlerimiz dolar ve döviz piyasalarındaki gelişmelere dair çok şey aktaracaktır.

Döviz gelişmelerini yakından takip edenlerde yeni yatırım alanlarına dair çözümler sunuyoruz. Ekonomi haberlerimiz ayrıca iş mesleki yaşam gelişmeleri olarak güncellenmektedir. Maaş haberlerimizi de takip ederek avantajlarınızı sürdürebilirsiniz.

Çalışma yaşamı ve ekonomik gelişmeler hayatımızın her alanını etkilediğinden güncel haberleri bildirim halinde alabilirsiniz. İnşaat sektöründeki yenilikler, sektörlere göre ilerleme haberlerini bolca sayfalarımızda görebilirsiniz.

Spor Haberleri

Sporla ilgili karşılaşmaları seviyorsanız futbol, basketbol, voleybol gibi haber türlerimizi takip edebilirsiniz.  Lig maçları, uluslararası maçlar, önemli şampiyonluk maçlarını takip edebilirsiniz.  Sporseverler için en yeni gelişmeleri hızlı bir şekilde sunuyoruz.

Sezonun en dikkat çekici transferlerini hangi takım kimlerle yapmış diyorsanız bizi takipte kalmalısınız. Spor bahislerini oynayanlar için de yeni gelişmeler kazandıran sonuçlar verebiliyor. Maç skorlarını kuponlara dönüştürürken sayfalarımızdan da bilgi toplayabilirsiniz.

Küresel Sağlık Haberleri

Sosyal sağlık güvencenizle ilgili neler oluyor merak ediyor musunuz? Yeni sağlık gelişmelerimiz tüm gün sizlerle paylaşılıyor. Sağlıkla alakalı faydalı olabilecek haberlerimizi uzman görüşleriyle birlikte değerlendirilmelidir.

Diyetle ilgili yapılan hatalara dikkat etmelisiniz. Konuyla ilgili birçok kişi mağdur olduğundan sağlıksız sonuçlar almadan önce diyet uzmanlarımızın görüşlerini haber sitemizde bulabilirsiniz.

Dünya Haberleri

Dünyada neler olup bittiğini anlık haberlerimizle bulabilirsiniz. Küresel gelişmelerde siyasi, ekonomik, sanat, yeni salgınlar vs. sizlere son dakika haberler olarak aktarılacaktır.

 

Editör: Mustafa YILDIRIM