Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, 15 Temmuz’un yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Güler mesajında şu ifadelere yer verdi:

“15 Temmuz 2016 tarihi milletimizin demokrasi zaferidir. Aziz milletimiz FETÖ Terör Örgütü’nün hain darbe girişimini engellemek için canı pahasına sokaklara dökülmüş, ülkemizin geleceği ve kendi iradesi için eşi benzeri olmayan bir mücadele sergilemiştir.

Milletimiz azmi, kararlılığı ve canını siper ederek gösterdiği gayretle hainlerin darbe girişimlerini başarısız kılmış, demokrasiye olan inancını göstermiştir. Toplumun tüm kesimleri, sivil toplum kuruluşları, kurum ve kuruluşlarıyla birlikte odamız da darbe girişimine karşı durmuş,  milletimizin ve demokrasimizin yanında olmuştur.

 15 Temmuz hain darbe girişiminin demokrasimize ve ülkemizin itibarına olduğu gibi ekonomimize de olumsuz etkileri olmuş; ancak devletimizin kararlılığı, milletimizin duruşu ve kenetlenmesi sayesinde bu süreç başarıyla atlatılmıştır.  15 Temmuz günü göstermiştir ki; Türk milleti asla hainlere geçit vermeyecek, demokrasisine sahip çıkmaya devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehitlerimizi bir kez daha saygı ve rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyorum.”

Editör: TE Bilişim