Tepebaşı Belediyesi tarafından Eskişehirlilerin hizmetine sunulan ve kentin en büyük otomobil pazarı olma özelliği taşıyan Açık Oto Pazarı, araç alışverişi yapmak isteyen vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Tepebaşı Belediyesi tarafından hizmete sunulan Açık Oto Pazarı, Eskişehirli vatandaşlardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Muttalip mevkii, Eskişehir Teknik Üniversitesi Kampüsü karşısında faaliyet gösteren otomobil pazarı, açıldığı günden bu yana vatandaşlardan yoğun talep görüyor. Her hafta yüzlerce aracın sergilendiği Açık Oto Pazarı’nda, Pazar günleri ikinci el otomobil piyasasının nabzı tutuluyor. Kentin en büyük otomobil pazarı olma özelliğini taşıyan pazar, ikinci el araç alım-satımı yapmak isteyen vatandaşlara, yaz ve kış koşullarında hizmet veriyor. Açık Oto Pazarı, içerisinde bulundurduğu erkek, kadın ve engelli tuvaletleri, kafeterya ve çocuk oyun alanı gibi donanımlar ile de vatandaşların beğenisini topluyor. Tesisten yararlanan Eskişehirliler, araçlarını satışa çıkarırlarken kafeteryada vakit geçirebiliyor ya da çocuklarıyla birlikte çocuk oyun alanının ayrıcalığını yaşayabiliyor.

Tesis, Pazar günleri 07.00-16.00 saatleri arasında 10 TL ücret karşılığında hizmet veriyor.

Editör: TE Bilişim