CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel yeni yıl nedeni ile bir mesaj yayınlayarak,  acı olayları, kayıpları, sevinçleri ve güzel gelişmeleriyle birlikte bir yılı daha arkamızda bırakıldığını söyledi.

Önümüzdeki yılda daha aydınlık, daha adil ve daha özgür bir ülkeye kavuşmak umutlarımızı canlı tutarak, yeni bir yıla girdiğimizi belirten Sallarel’in yeni yıl mesajı şöyle:

 Yaşanan adaletsizlikler, sivil darbe, teröre verdiğimiz canlar, hak gaspları ve giderek kötüleşen ekonomi nedeniyle 2017 bizim için pek iç açıcı bir yıl değildi. Tüm bu gelişmeler demokrasinin ve hukukun üstünlüğü ilkesinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Dileriz 2018 bizim için; daha demokratik, insan hakları açısından daha parlak ve evrensel ölçütlerin ortaya konulduğu bir hukuk sisteminin işlediği bir yıl olur. Biz tüm bu değerler için bugüne kadar mücadele ettik, bundan sonra da mücadele etmeye devam edeceğiz. Tüm bu duygu ve düşüncelerle hepinizin yeni yılını kutlar, ülkemize ve şehrimize adalet, barış, huzur ve kardeşlik getirmesini dilerim.”

Editör: TE Bilişim