Orman Bölge Müdürlüğü’nün Espark önünde halka fidan dağıtımına katılarak vatandaşlara sarıçam fidanları veren  Adalet ve Kalkınma Partisi  Genel Başkan yardımcısı, Eskişehir milletvekili Harun Karacan, 2018 yılının yatırım yılı olacağını söyledi.

Düzenlenen fidan dağıtım kampanyasına katılarak destek veren Karacan,  ‘Ağaç Kesme, Fidan Dik kampanyası” sloganı ile Eskişehirlilere verdikleri fidanları toprağa dikilmesi konusunda rica etti. Parti çalışmaları ve 2017 çalışmaları hakkında da bilgi veren AK Parti Genel Başkan yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, “Eskişehir başta olmak üzere yurdumuzun tüm illerini dolaşıyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere başbakanımız Binali Yıldırım’ın talimatları üzerine tüm teşkilatlarımızı ziyaret ederek bölgelerindeki yatırım ve hizmetler hakkında yerinde bilgi alıyoruz. Son olarak genel başkanımız ile birlikte Edirne ilini ziyaret ettik. Bir yılı daha geride bırakıyoruz” dedi.

 Geçen bir yıl içerisinde Eskişehir’de yaptıkları yatırım seferberliğini yeni yılda da sürdüreceklerini kaydeden Karacan şunları söyledi:

“ Seçim öncesi halkımıza verdiğimiz sözlerin takipçisiyiz. Yeni yılda Eskişehir Ankara karayolu üzerinde yapımı devam eden ve son aşamaya gelen şehir hastanesini tamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. Yine çevre yolu üzerinde Yunus emre hastanemizin yükünü hafifletmek amacıyla başlattığımız 650 yatak kapasiteli ek hastane inşaatını da bu yıl içerisinde tamamlamış olacağız. Sağlık alanı başta olmak üzere Eskişehir de başlattığımız tüm çalışmaları kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. Hükümetimiz Eskişehir’e büyük önem veriyor. Ankara yatımlarla sorumlu bakanlarımız ilke sürekli görüşerek yapımı devam eden yatırımlar için gereken kolaylığı sağlıyoruz. Yeni yıla yeni hizmetlerle gireceğiz. Şehrimiz daha büyük yatırımlara kavuşacak. Ulaştırma konusunda başlattığımız yol çalışmaları da hızla devam ediyor. Sarıcakaya Eskişehir karayolluda yeni yılda tamamlanan projelerden biri olacak. Eskişehir’imizin daha fazla kazanması için elimizden gelem her türlü mücadeleyi vermeye 2018 yılında da devam edeceğiz “

Orman bölge müdürü Recep Temel ve daire müdürlerinin de katıldığı fidan dağıtımında 4 gün içinde Eskişehir, Afyon ve ilçelerinde toplam 30 fidan dağıtıldığı ifade edilirken Eskişehir’de 10 fidanın vatandaşa ulaştırıldığı belirtildi.

Editör: TE Bilişim