23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yılı, coşku ile kutlandı. Sokağa çıkamayan Eskişehirliler, bayram sevincini pencerelerde ve balkonlarda, Tepebaşı Belediyesi’nin kutlama araçlarına eşlik ederek doyasıya yaşadı.

Tepebaşı Belediyesi, kent sakinlerinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusuna coşku kattı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasından dolayı evlerinde olan vatandaşlar, bayramın coşkusunu pencerelere ve balkonlara çıkarak yaşadı. Kent genelinde evler, bayraklar ve Mustafa Kemal Atatürk’ün posterleri ile donatılırken, şehir adeta kırmızı beyaza büründü. Gün boyunca kentte dolaşan Tepebaşı Belediyesi araçlarından yayınlanan marşlar da vatandaşlardan alkış alırken çocukların sevinci de gözlerinden okundu.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da Eskişehirlilerin 23 Nisan’ını kutlayarak, “Sevgili hemşehrilerim, 23 Nisan coşkusunu evlerimizde yaşıyoruz. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızın 101. yıl sevincini hissederken, tüm çocuklarımızı gözlerinden öpüyor, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü özlem ve minnet ile anıyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Kent sakinleri de etkinlikten dolayı memnuniyetini ifade ederek Tepebaşı Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.

Editör: TE Bilişim