Osmangazi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından yapılan açıklamaya göre,Fatih, Kumlubel, Zafer ve Tunalı Mahallesi ve çevresinde abone aktarma ve yeni tesis edilen şebekenin enerjilendirilmesi işleri nedeniyle Salı ve Çarşamba günlerinde elektrik kesintisi yapılacak.
Elektrik şirketinden yapılan açıklama şöyle:
"İl İşletme Müdürlüğümüz Yatırım Programında bulunan Halman Sokak - Derman Caddesi AG - OG Aydınlatma Tesis Yapım İşinde Fatih Mah. Zafer Mah. Kumlubel Mah. ve Tunalı Mahallelerinin belli bölgelerinde abone aktarma ve yeni tesis edilen şebekenin enerjilendirilmesi işleri için 30 Eylül 2014 Salı ve 01 Ekim 2014 Çarşamba günleri, 09:00 - 17:00 saatleri arasında aşağıda belirtilen cadde ve sokaklarda aşamalı ve kısa süreli elektrik kesintisi yapılacaktır. Söz konusu bölgedeki abonelerimize ilanen duyurulur.
KESİNTİ YAPILACAK YERLER:
30 EYLÜL 2014 - SALI;
Derman cad, Uyanık Sokak, Köstenceli Sokak, Ata İlköğretim Okulu, Ceyhan Sokak, Akar Sokak,  Dizginler Sokak, Pehlivanlar Meydanı Sokak, Şht. Ahmet Koç Sokak.
01 EKİM 2014 - ÇARŞAMBA;
Dipçin Sokak, Azizler Sokak, Derman Cad. Üryan Sokak, Düzenlik Sokak, Şahinbey Sokak."
3 KÖYDE ELEKTRİK KESİNTİSİ
Osmangazi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından yapılan açıklamaya göre, enerji nakil hattından özel trafolu müşteri fiziki bağlantısı nedeniyle 3 köyde ve çevresinde Pazartesi günü elektrik kesintisi yapılacak.
Açıklama şöyle: 
"Eskişehir İli, İnönü İlçesi Kümbet Köyü civarında bulunan Kümbet DM çıkışlı Kartal Kabin Enerji Nakil Hattında özel trafolu müşteri fiziki bağlantısı yapılacağından 29.09.2014 Pazartesi günü 12:00 ile 13:30 saatleri arasında aşağıda belirtilen yerlerde elektrik kesinti yapılacaktır. 
Kesinti Yapılacak Yerler:
Yukarı Kartal Köyü, Yıldız Maden Ocağı, Akköy Sitesi, Genç Akköy Sitesi, Nemli Köyü, Starpet (Uspet),Özgün Yapı (Bayburt Grup), İsmail Hakkı Ermeç Tavuk Kümesi, KümaşMagnesit A.Ş, Aysal Davran ve Bu Bölgeden Enerji Alan 3.Şahıslara Ait Özel Trafo Tesisleri."

Editör: TE Bilişim