Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt 75. Yıl mahallesinde hemşehrileri ile bir araya geldi.

75. yıl mahalle meclisi üyelerinin de katıldığı toplantıda mahalle sakinlerine yeni dönem çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Kurt, mahallenin eksiklerinin giderilmesi için yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını kaydetti.

75. yıl mahallesinin bugüne kadar birçok hizmetten yoksun kaldığını belirten Başkan Kurt: “75. Yıl mahallesinin hak ettiği değeri bulması için sesinizi duyurmalısınız. Bunun için birlikte hareket etmeliyiz. Bizim çabamız tek başına yeterli değil. Sizlerinde bizim yanımızda olmanız lazım. Hep birlikte çalışmalıyız” dedi.

Sultanderespor temsilcilerinin de katıldığı toplantıda 75.yıl mahallesinde gençlerin spor yapacağı alanların eksikliğine de dikkat çeken Başkan Kurt: “Zaman kaybetmeden mevcut sorunları çözeceğiz. Bu konuda kurumlar arası işbirliği büyük önem taşıyor. Hemşehrilerimizle birlikte 75. Yıl mahallesini çağdaş bir yapıya kavuşturacağız” görüşlerine yer verdi.

YOBAZ 75. YIL MAHALLESİNİ KAHKAYA BOĞDU

75. yıl mahallesi sakinleri ile gerçekleştirdiği toplantı sonrası Odunpazarı Belediyesi Tiyatro topluluğu tarafından sahnelenen “Yobaz” isimli oyunu hemşehrileri ile birlikte seyreden Başkan Kurt, hemşehrileri ile sanat dolu bir akşam geçirdi.

 

Editör: TE Bilişim