AHÜM- Anadolu Üniversitesi Avrupa Öğrencileri Forumu Kulübü (AEGEE) 13. Olağan Genel Kurulunu 11-12 Ekim tarihleri arasında Anadolu Üniversitesi Salon 2003’de gerçekleştirdi.

AEGEE Yürütme Kurulu Başkanı Burak Topaloğlu genel kurulla ilgili yaptığı açıklamada, kurulda bir sene boyunca yapılan çalışmaların aktarımının yapıldığını ve sorgulandığını ayrıca denetleme kurulunun ilgili faaliyet raporlarını sunduğunu ifade etti. Topaloğlu, kurulun ikinci gününde ise yeni döneme hazırlık yapıldığını, 2014-2015 döneminin yeni yürütme kurulu ve denetleme kurulu adaylarından da seçim yapıldığını belirtti.

Dönem boyunca yapılacak proje ve etkinlik önerilerinin sunulduğu, bütçe düzenlemesi çalışmalarının yapıldığı kurula, oy kullanmak ve yeni üyelerle tanışmak için şehir dışından gelen eski üyelerin de katılımı sağlandı.

AEGEE Kurucu Başkanı Onur Metin ise AEGEE 13. Olağan Genel Kurulu ile ilgili şu ifadelere yer verdi: “AEGEE Eskişehir, 2001 yılında kurduğumuz bir öğrenci organizasyonu. Genel kurul her yıl, dernek genel kurullarına yakın bir tarzda yapılıyor. Denetleme kurulu ve yeni yürütme kurulu seçiliyor. Üyelerin tüzükle, yönetim kuruluyla ilgili bir şeyler öğrendiği önemli bir AEGEE etkinliği olduğunu düşünüyorum.”

Kurulun ikinci gününde seçilen yürütme kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluştu: Zafer Erbil (Başkan), Safa Kara (Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Yönetmeni), Elvin Aksu (Genel Sekreter), Evrim Emiroğlu (Dış İlişkiler ve Finansal Yönetmen).

Editör: TE Bilişim