Geleneksel belediye hizmetlerinin yanı sıra, halka ücretsiz projeleri, Türkiye ve  yurtdışında bir çok belediye tarafından örnek aldığı projeler ile dikkat çeken ve Eskişehirlilerin sevdiği Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ile esgazete olarak özel bir söyleşi yaptık. 

 

Yüzünden eksik olmayan gülümsemesi ile Eskişehir'in “gülen yüzü” olan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'la söyleşiyi makamında değil farklı bir mekanda, Uluslararası Pişmiş Toprak Sempozyumu'nun yapıldığı tarihi Kiremit Fabrikası alanında gerçekleştirdik. Önceden hazırlanan sorular ile değil, “ayaküstü” konuşalım istedik. Aklımıza gelen soruları sorduk. Ataç, yanıtlarken, oluşan soruları da yönelttik. Dünden, bugüne kadar uzanan bir söyleşi yaptık. 

Bazen, duygusallaştık, bölgenin dünden bugüne nasıl geldiğini anlatırken.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, bu yıl içinde yapacağı daha doğrusu yoğun bir şekilde eğileceği projeyi sadece esgazete aracılığı ile açıklıyor. 

Bu yıl özellikle çocukları ve gençleri spora yöneltecek projeler gerçekleşecek. Örneğin Şirintepe Mahallesi'ne  üç-dört mahallenin de yararlanacağı bir spor kompleksi  yapacak.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ile 45 dakikayı aşan “ayaküstü söyleşi”nin tamamını haberin sonundaki videoda bulabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim