Sarıcakayalı AK Gönül Dostu Kadınlar gurubu Başkan Hüseyin Çam’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Çam, 31 Mart seçimlerinde özellikle Sarıcakayalı hanımların verdiği destekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, gelen talep ve önerileri de değerlendirdi.

Hanımların ev ekonomilerine katkı sağlayacak istihdama yönelik projelerin bulunduğuna işaret ederek sözlerine başlayan Sarıcakaya Belediye Başkanı Hüseyin Çam, “ Daha güçlü bir Sarıcakaya için hep birlikte çalışmalarımızı yürüteceğiz. Bir kadın gözüyle ilçemize bakınca sorunlar daha detaylı görülüyor. Bu nedenledir ki sizler sorunların çözümünde bizlerin her daim odak noktası tarafındasınız. Erkeklerin daha yüzeysel bakıp geçtikleri sorunları sizler daha detaylı ve net görebiliyorsunuz. Halledilmesi gereken meseleler böylece daha net belirginleşebiliyor” dedi.

Çam, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasette kadına verdiği öneme işaret ederek “Başkanımız, Kadın kolları oluşumu ile kadınların daha fazla siyasete dâhil olmasını sağlamış bir liderdir. Bizde bu modeli örnek almaya çalışıyoruz. Ve ben inanıyorum ki; hanımlarımızla, gençlerimizle 7’den 70’e tüm Sarıcakayalı hemşehrilerimizle birlikte ilçemizi güzel bir geleceğe taşıyacağız. Sonuç odaklı çalışmalarımız olacağından kimsenin şüphesi olmasın. Belediyeler hizmet üreten, halka hizmet götüren, vatandaşlarının yeri gelince gözü kulağı, eli ayağı olan, sağlığından, huzurundan kısacası her şeyinden sorumlu olan kamusal kurumlardır. AK Parti yerel yönetimlerde sosyal belediyecilik anlayışını en iyi şekilde yansıtıyor. Ve ben ilçemizi hanımlarımızla birlikte daha da güzelleştireceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim