Tepebaşı Belediye Meclisi Haziran ayı ilk oturumu Ahmet Ataç başkanlığında gerçekleştirildi.
Gündem öncesi söz alan parti sözcüleri Şırnak'ta şehit düşen 13 askere Allah'tan rahmet, kederli ailelerine baş sağlığı diledi. Daha sonra mecliste saygı duruşunda yapıldı.

AK Parti Grup Sözcüsü Orhan Durmuş, Tepebaşı Belediye Başkanlığı'na 2 sorudan oluşan yazılı soru önergesi verdi. Durmuş'un soru önergesinde bulunan 2 soru şöyle:
"Tepebaşı Belediyesi AB projesi Remourban kapsamında yapılan toplam harcama miktarı ne kadardır?
Remourban Projesi paksamında, alınan motorlu araç sayısı ne nitelikleri nelerdir? Bu araçların plakalarını da gösteren bir listenin tarafımıza bildirilmesini saygılarımla arz ederim."
 Ak Parti belediye meclis üyesi de sözlü olarak, daha önce meclis oturumda bir belediye meclis üyesinin belediye dolaylı ya da dolaysız şekilde  ücret alınması konusunda neler yapıldığını sordu?
Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, bu sorularını yazılı olarak yanıtlayacağını söyledi.
CHP Grubu adına Erdoğan Aydoğmuş söz alarak Nisan ayında görüşülen faaliyet raporu hakkında yapılan eleştirilere yanıt verdi. 
 24 maddeden oluşan ündem maddelerinin 22 Gündemin oy birliği ile ilgili komisyonlara gönderildi. Gündemin 6. maddesinde yeralan Adıyaman'ın Tut ilçesi ile kardeş kent ilişkisi kurulması hakkındaki madde ise oy birliği ile kabul edildi.
23. maddede yeralan 11/15 Ağutos 2017 tarihleri arasında Sırbistan'ın Sremska Mitrociva şehrinde düzenlenecek olan Srem Halk Festivaline 33 kişi ile katılmak üzere yurdışı görevlendirme yapılması ile ilgili Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün yazısı da oybirliği ile kabul edildi.
 

Editör: TE Bilişim