AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı 19 Ekim Muhtarlar Günü sebebiyle muhtarlar buluşması ve istişare toplantısı düzenledi.

Bu yıl 4’üncüsü düzenlenen toplantıya AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan da katıldı. Muhtarların toplumun ve siyasetin can damarı olduğuna işaret eden Karacan, benzer istişare toplantılarının sıklıkla tekrarlanması gerektiğini belirtti.

Muhtarlık makamının, halkın sorunlarını en yakından bilen bir makam olduğuna işaret eden AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, 2019 seçimlerini işaret ederek, “2019 yılında inşallah çok sevdiğimiz Odunpazarı’mız, AK belediyecilik anlayışına kavuşacaktır. Muhtarlarla uyumlu bir belediyecilik anlayışını Odunpazarı hak etmektedir. AK belediyecilikle yönetilen il ve ilçelerimizde muhtar ve belediye uyumunun en güzel örneklerini görüyoruz. Neden Odunpazarı’nda da bu uyumu görmeyelim? Muhtarlar halkın sorunlarını en yakından bilen mülki amirlerdir” ifadelerinde bulundu.

“Eğer muhtarlar kendi bölgelerinin sorunlarını çözemezlerse, mahalleliler ilk seçimde bunun neticesini sandıkta gösterir” diyen Volkan Doğan sözlerini, “Aynı şekilde eğer ki bir belediye başkanı muhtarlarla uyumsuz olursa ve mahallelerin sorunlarını çözemezse, bunun da neticesini halk kurulacak ilk sandıkta verecektir” diye sürdürdü.

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, 4. Muhtarlar Toplantısını “Muhtarlarımızla yaptığımız istişare toplantısını 19 Ekim Muhtarlar Günü’ne denk getirdik. 85 mahalle muhtarımızın önemli mazereti olan küçük bir kısmı hariç tamamı toplantımıza katıldı. Toplantıda Odunpazarı ilçesinin sorunları da ele alındı. Önemli bir istişare toplantısı düzenlendi. Ayrıca keyifli anlar yaşadığımız samimi bir ortamdaydık” diye değerlendirdi.

Editör: TE Bilişim