Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Eskişehir Şubesi ve Tepebaşı Belediyesi yapılan işbirliği protokolü ile sivil toplum dayanışmasına imza attı.
Tepebaşı Belediye Başkanlığı’nda gerçekleşen imza töreninde konuşan Başkan Ataç, “AKUT ile yıllardır olan birlikteliğimiz bir protokolle devam edecek. Buradaki amaç genelde yapılan etkinliklerde ortak işbirliği protokolü olacak. Maddi anlamda hiçbir bağlantısı olmayan karşılıklı bir protokol ile AKUT çalışmalarımız adına önemli ve etkin bir takım projeleri imza altına aldık. Protokol iki tarafa da hayırlı olsun diliyorum. AKUT, Türkiye’de güzel çalışmalar yapan sivil bir dayanışma kurumudur. AKUT ile çalışmaktan son derece gurur duyuyoruz. Tepebaşı Belediyesi ve AKUT işbirliği bu kente iyilikler getirecektir” dedi.
AKUT Eskişehir Ekip Lideri Mehmet Kızıl ise yaptığı açıklamada, “Ben Tepebaşı Belediyesi ile protokol yapmanın bizim için önemli olduğunu bildiğim için ve Başkanımızın bize verdiği destekler için teşekkür ediyorum. Bizler Tepebaşı Belediyesi’nin bir kolu olarak çalıştık bundan sonra hem eğitim hem sosyal aktivitelerimiz devam edecek. Böyle bir protokolü kabul ettiği için Başkanımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim