Eskişehirin Alpu İlçesi Tarihi Büğdüz Mahallesinde Yağmur, Bereket ve Şükür Duası etkinliği yapıldı.
Büğdüz Muhtarı Nevzat Erken ve Büğdüz Mahallesi Sosyal Yardımlaşma Derneğinin katkılarıyla gerçekleşen ve büyük bir katılımın sağlandığı etkinliğe Alpu Belediye Başkanı Rafet Demirtaş ,Belediye başkan yardımcıları, Alpu Kaymakamı Ömer Özbay ,askeri erkan, siyasi partilerin temsilcileri, Büğdüzlüler ve çevre mahallelerden gelen vatandaşlar katıldı.
Etkinlik Selçuklulardan kalma tarihi Büğdüz Camiinde Şehrin ileri gelen hafızları Fehmi Yalçın, Necdet Uzun, Hikmet Özen ve ikinci sınıf öğrencisi Minik hafız adayı Ömer Kayra Erkenin’in okuduğu Kuranı Kerim Mevlidi Şerif ve ilahilerle başladı. Özellikle Ömer Kayra Erken in 15 Temmuz Şehitleri Ezgisini ilahi şeklinde okuması orada bulunan cemaatin duygulanmasına sebep oldu. Minik Hafız adayı Ömer Kayra erken ayrıca Kuranı Kerim tilavetleriyle dinleyicilerin büyük beğenisini kazandı. Mevlidi Şeriften sonra Yağmur Bereket ve Şükür duası yapıldı. Katılımcılara Yemek ikram edildi.
Program sonrası Büğdüz Mahallesi Muhtarı Nevzat Erken ve Eskişehir Büğdüz Mahallesi Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Nurullah Özen katılan herkese teşekkür etti.
                               
 
 
 
Editör: TE Bilişim