Odunpazarı Beledi ye Başkanı Av. Kazım Kurt, Eskişehirspor Alt Yapı yöneticileri ile bir araya geldi.

Eskişehirspor Alt Yapı Koordinatörü Orhan Türkmengil, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’u ziyaret etti. Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarete, Eskişehirspor Alt Yapı Koordinatörü Orhan Türkmengil, İbrahim Kökdere, Mustafa Polat, Serkan Topkaya ve Odunpazarspor Kulübü Başkanı Dilaver Atay katıldı.

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’un her zaman Eskişehirspor’a destek olduğunu belirten Türkmengil, bu nedenle Başkan Kurt’a teşekkür etti. Altyapı ile ilgili tüm şehirden destek beklediklerini dile getiren Türkmengil, “Eskişehirspor alt yapısında olan çocuklar, bu şehrin çocukları. Onlar için desteğe ihtiyacımız var. Başkan Kazım Kurt, her zaman bizim yanımızda. Bunun için kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Eskişehirspor’a her zaman destek verdiğini belirten Başkan Kurt,  bu desteğinin devam edeceğini kaydetti. “Biz; bu ülkenin, bu toprakların çocukları için çalışmaya devam ediyoruz. Onlar bu ülkenin aydınlık yarınları. Onlar için elimizden gelenin fazlasını yapmalıyız” diyen Başkan Kurt, Eskişehirsporun alt yapısının çok önemli olduğunu söyledi. Eskişehirspor’un bugün sıkıntı çekmesini nedenlerinden birinin alt yapıya önem verilmemesi olduğunu kaydeden Başkan Kurt, Eskişehirspor’a sahip çıkmanın herkesin görevi olduğunu kaydetti.

Başkan Kurt, “Buradan profesyonel sporcular çıkacak, milli takımlara sporcular gidecek. Ekmek parasını kazanacak gençler yetiştireceğiz. Biz Odunpazarı Belediyesi olarak sporun her branşına katkı sunmaya çalışıyoruz.” dedi.

Editör: TE Bilişim