Tepebaşı Belediyesi Hizmet Binası’nda düzenlenen tören ile 2014-2019 Tepebaşı Belediye Meclis üyelerinin isimlerinin ölümsüzleştirildiği Anı Duvarı’nın açılışı gerçekleştirildi.

2014-2019 dönemi Tepebaşı Belediye Meclis üyelerinin isimleri, açılışı yapılan Anı Duvarı ile ölümsüzleşti.

Tepebaşı Belediye Meclisi Şubat ayı 2. Birleşim 2. Oturum toplantısının ardından gerçekleşen açılışa, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ve Meclis üyeleri katıldı. Burada bir konuşma yapan Başkan Ataç, “Türkiye’de bir ilkti bu. Belediyelerde sadece belediye başkanlarının fotoğrafları vardır ama meclis üyelerinin isimleri yoktur. Böyle bir uygulama başlattık. 1994’ten itibaren tüm belediye başkanlarımız ve meclis üyelerimizin partilerinin de isimlerinin geçtiği bir çalışma yaptık. Bu dönem artık sona ermek üzere ve açılışı hep birlikte yapalım istedik. Sizlerle birlikte görev yapmaktan gerçekten büyük onur ve mutluluk duydum. Eskişehir ve Tepebaşı adına verdiğiniz katkılar için teşekkür ediyorum. Diliyorum bundan sonraki dönemde de aynı anlaşma, aynı birliktelik sürsün. Çünkü bu şehirde yan yana gelirsek sorunları aşabiliriz. Hepinizin gönlüne, eline sağlık” diye konuştu.

Açılışı yapılan Anı Duvar’ından dolayı memnuniyetlerini ifade eden Tepebaşı Belediyesi Meclis üyeleri de Başkan Ataç’a teşekkürlerini iletti. Açılış, Anı Duvarı önünde çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Editör: TE Bilişim