Eskişehirli Eğitimci ve Yazar Gülseren Şenyüzlü, Köprübaşı Lions Kulübü üyelerine, “Anlayarak Hızlı Okuma” eğitimi verdi.

5 hafta olarak planlanan  “Anlayarak Hızlı Okuma” eğitimi, Eskişehir’de bir otelin toplantı salonunda gerçekleştirildi.  “Anlayarak Hızlı Okuma” dersine kulüp üyeleri ve çocukları katıldılar. Kulüp Başkanı Gül Düzen eğitimle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Okumanın insan yaşamındaki önemini biliyoruz. Okuma bir alışkanlık; ancak sürekli ve hızlı olmalı. Hızlı okuma; beyin fonksiyonlarını da arttırırken,  motivasyonun artmasını da sağlıyor. Zaman çok değerli, iyi kullanmak önemli bizler ve çocuklarımız için. Hız; sadece okumamıza değil, günlük yaşamımıza da yansıyor. Okudukça kendimizi daha doğru ifade etme becerisi kazanıyoruz. Anlayarak Hızlı Okuma eğitimi, bizler için harika bir deneyim oldu. Gerek sınava hazırlanan çocuklarımız, gerek biz yetişkinler okumanın ne kadar keyifli olduğunun farkına vardık. Gülseren Şenyüzlü hocamıza, bize kazandırdıkları eğitim için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Şenyüzlü de, katılımcılara kitabını imzaladı ve okumak için bu kadar gönüllü bir toplulukla ders yapmaktan büyük keyif aldığını dile getirdi.

Editör: TE Bilişim