Mihalıççıklı hayırsever Ömür Şan, Avukat Alime Zafer Çorum aracılığıyla ilçe merkezindeki  arsasını Mihalıççık  Belediyesine bağışladı.

Bağışlanan arsanın tapusunu ilçe Belediye Başkanı Haydar Çorum’a teslim eden Avukat Alime Zafer Çorum, “Müvekkilim ilçe merkezindeki arsasını Belediye Hizmetlerinde kullanılmak üzere şahsım vasıtasıyla ilçe Belediyemize bağışlamıştır.  Kendisine yaptığı bağıştan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Bağışlanan arsa hakkında konuşan Mihalıççık  Belediye Başkanı Haydar Çorum, göreve geldiklerinden bu yana ilçede  hizmette kalitenin artması adına var gücleri ile çalıştıklarını belirterek, “Bugüne kadar birçok projeyi, çalışmayı halkımızın hizmetine sunduk.Mihalıççık ilçemiz için görevde bulunduğumuz dönem içerisinde hayırsever vatandaşlarımızın destekleri de göz ardı edilemez. Bu bağlamda  Mihalıççıklı hayırsever Ömür Şan hanımefendinin ilçe merkezindeki arsasını Belediyemize bağışlaması bizleri çok sevindirdi.. Kendisinin adını yaşatacak faydalı bir proje ile Belediyemiz bu arsayı değerlendirecektir. Kendisine Belediyemiz ve Mihalıççık halkı adına teşekkür ederiz” diye konuştu.

Çorum,Belediye olarak halk için çalışmaya ve iş üretmeye devam edeceklerini bağışta bulunan  Mihalıççık sevdalılarının da güçlerine güç katacaklarını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim