Erenköy Mahallesi’nde bir gurup mahalleli Odunpazarı Belediyesi’nin kilittaşları söküp yerine asfalt dökmesini tepki göstererek “Biz asfalt değil, imar istiyoruz” dediler.

Mahalle adına konuşan Serap Adalıoğlu, yıllardır ihmale uğramış Erenköy’lülerin büyük bir endişesini paylaşmak için toplandıklarını belirterek, “Odunpazarı Belediyesi mahallemize asfalt dökmeye başladı. Biz, Erenköy sakinleri olarak isterdik ki, Belediye Başkanı Kazım Kurt’a, ‘Mahallemizin yollarına asfalt döktüğünüz için teşekkür ederiz’ diyelim. Teşekkür etmek bir yana dursun, yapılan işleri görünce büyük bir korku kapladı içimizi.

Erenköy Mahallesi sakinleri olarak Odunpazarı Belediyesi'nin mahallemizin kilittaş yollarını söküp  başlattığı asfalt çalışmaları maalesef gereksiz ve anlamsızdır. Bu çalışmalardan dolayı şaşkınız” dedi.

Belediyenin, Erenköy Mahallesi'nin asıl ihtiyaçlarını gidermek yerine, kilittaş yollarını söküp asfalt dökmeye başladığını ifade eden Serap Adalıoğlu şunları söyledi:

“Erenköy Mahallesi, Odunpazarı'ndaki birçok bölge gibi, uzun süredir kentsel dönüşüm bekliyor. Sayın Kazım Kurt'un bugüne kadar bu yönde hiçbir çabasını göremedik maalesef. Gerçek hizmet bekleyen bizler, zaten kilittaş olan yollarımızın, asfalt ile kaplanmasını endişe ile karşılıyoruz. Çünkü biliyoruz ki, daha önce sokaklarına asfalt dökülen, Yıldıztepe, Göztepe, Büyükdere, 71 Evler gibi mahallelerde asfalt dökülmesinden sonra bizler için çok büyük miktarlarda para istendi. Biz Erenköy sakinleri olarak, Yıldıztepe, Göztepe, Büyükdere ve 71 Evler’de yaşayanların akıbetine uğramak istemiyoruz. Endişeliyiz, korkuyoruz."

Editör: TE Bilişim