Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Tepebaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yenileme çalışmaları tamamlanma aşamasına getirilen Tombakzade Parkı’nda incelemelerde bulundu.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Çamlıca Mahallesi’nde bulunnan ve yenileme çalışmaları tamamlanma aşamasına gelen Tombakzade Parkı’nı yerinde inceledi.

Dadaloğlu, Yetim ve Serdar Sokaklar arasında bulunan 18.965 m²’lik Tombakzade Parkı’nı gezen Başkan Ataç, Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkililerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

İncelemenin ardından bir değerlendirmede bulunan Başkan Ataç, “Tepebaşı’nda halkımız için bir mola yeri, soluklanma noktası işlevi gören parklarımızı önemsiyoruz. Yeşil alan oranları ile zaten başarılı bir seviyede bulunan ilçemize yeni parklar yaparken, mevcut parklarımızı da yenilemeye devam ediyoruz. İçinde bulunduğumuz ve tamamen yenilenecek olan Tombakzade Parkımızda 18.965 m²’lik bir alan üzerine kurulu ve 429 m²’lik iki adet çocuk oyun grubu bulunuyor. Ayrıca spor için de elverişli bir alan olan parkımızda 319 metre uzunluğunda tartan zeminli koşu pisti ve spor aletleri de yer alacak. 3,5 metre çapına sahip 40 m²’lik süs havuzu, pergole, piknik masaları ve bankları, tamamen yenilenen elektrik tesisatının yanı sıra çimlerimiz için de elle sulamadan otomatik sulama sistemine geçiş de yapıyoruz. Tamamlanma aşamasına gelen çalışmalar ile parkımız yenilendikten sonra donanımlı bir hale gelecek ve vatandaşlarımızın sağlık içinde vakit geçirecekleri alanlar olacak. Emeği geçen çalışma arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ediyorum, Çamlıca’ya ve Tepebaşı’na hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Yenileme çalışmalarının sona geldiği Tombakzade Parkı’ndaki incelemede Başkan Ataç’a eşlik eden Çamlıca Muhtarı Savaş Hancı da mahalleliler adına Ataç’a teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim