Kırsalda ya da kent merkezinde düzenlenen etkinliklere katılarak vatandaşlarla birlikte olan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Osmaniye Mahallesi’nde gerçekleşen yağmur ve şükür dualarına katıldı.

Düzenlenen etkinlikte duaya katılan Başkan Ataç’a Tepebaşı Belediye Meclis Üyesi Hasan Tutucu ve CHP Alpu İlçe Başkanı Özgür Sarı da eşlik etti. Ataç burada vatandaşlarla yemek yiyerek uzun süre sohbet etti. Başkan Ataç, “Her fırsatta yurttaşlarımızla birlikte olmaya gayret ediyorum. Onlarla olmak bana ayrı bir mutluluk veriyor. Sağ olsunlar, bizi yağmur ve şükür dualarına davet ettiler, katıldık. Hepimizin yağmura, suya ihtiyacı var. Ülkemizin bereketli toprakları, yağan yağmurla daha da verimli hale geliyor. Üreticilerimizin bereketli bir dönem geçirmesini diliyorum” dedi.

Osmaniyeliler de Ataç’a katılımından ötürü teşekkür etti. Başkan Ataç yağmur duasının ardından yeni bebek sahibi olan Osmaniye sakinlerinden Onur – Şahünde Öztürk çiftini evlerinde ziyaret ederek tebrik etti. Ziyarette 7 aylık Ali bebeği kucağına alan Ataç, hayırlı bir ömür temennisinde bulundu.

                                                           

Editör: TE Bilişim