ESKİŞEHİR (İHA) - Anadolu Üniversitesi (AÜ) Uluslararası Havalimanı Güvenlik Müdürlüğü’ne uzun yıllardır görev yapan Güvenlik Şefi Senai Güler, Havaalanı Güvenlik Müdürü olarak atandı. 
22 yıllık güvenlik görevlisi geçmişinin 14 yılını Anadolu Üniversitesi Havalimanında Güvenlik Şefi olarak görev yapan Senai Güler, bu süre içerisinde birçok havacılık güvenliği ile ilgili eğitimler aldı, bünyesinde çalışan Özel Güvenlik Birimi (ÖGB) personeline zorunlu olan eğitimleri vererek havacılık güvenliği konusunda en üst düzeye gelmesinde önemli katkılar sağladı. Güler’in, 14 yıllık Anadolu Üniversitesi Güvenlik Şefliği süresince, havaalanı güvenliği ile ilgili yazdığı 4 ders notu kitapçığı, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün onaylaması sonucunda, ulusal ve uluslararası birçok havaalanı güvenlik birimine katkı sağladı.
Aldığı birçok kurs ve eğitimin ardın Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Havaalanı Güvenlik Müdürü olarak atanan Senai Güler, yeni görev ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “A.Ü. Sivil Hava Limanımızda uluslararası standartlara uygun hizmet vermek adına güzel bir yapılanma oldu. Deneyimli güvenlikçi arkadaşlarımızla Anadolu Üniversitemizin adına yakışır hizmetler vermeye devam edeceğiz. mevcut Belçika seferlerimiz devam etmektedir. Umuyorum ki en kısa sürede Almanya seferleri ve iç hatlarda ilave edilerek Eskişehir'imize modern ulaşımın kapıları açılır“ dedi.
Editör: TE Bilişim