Büro Emekçileri Sendikası(BES) Eskişehir Şubesi'nin genel kurulu KESK Toplantı salonunda yapıldı. Tek liste ile girilen seçimde Ayhan Gürler güven tazeledi.

Kongrede konuşan BES ESkişehir Şube Başkanı Ayhan Gürler, sendikanın farklı eğilimler, kültürel kalıplar, çeşitli dünya görüşünde olan emekçilerin ortak sıkıntıları ile biraraya gelmiş emekçilerin oluşturduğu bir birliktelik olduğunu söyledi.

Sendikal örgütlenmesinde sorunları sadece kişiye özel olarak değerlendirmediklerini, sınıfsal bir konumlamayı temsil ettiklerini ve edeceklerini ifade eden Gürler, "Şube olarak işyerlerinde sınıfsal ortak çıkarlarımız doğrultusunda ortak davranma, birlikte eylemde bulunma ve farklılıklara özem göstererek düşünebilme, sorunlarımızı açık ve berrak biçimde tanımlayabilme, ortak bilinç yaratabilme açısından kolektif bir savunma hattı oluşturmaya özen gösterdik ve aynı hassasiyeti göstermeye de devam edeceğiz. Şubemiz eylemlerini sadece ekonomik ve sosyal çıkarlar mücadelesiyle sınırlı bırakmadık. Emekçilerin mesleki, sosyal ve demokratik hakları için mücadele verdik ve vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Yapılan seçim sonrasında BES Eskişehir Şubesi’nin yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

“Ayhan Gürler, Habibe Aydın, İsmail Hakkı Akçin, Ahmet Aslan, Fahri Tuna, Alper Alp, Sinan Şahin.”

Denetleme Kurulu: Özgür Kandemir, Sabah Derya Yüksel Karslı, Ercan Meşinci

Disiplin Kurulu: Ramazan Sarı, Murat Akkuş, Duygu Canbay, Reşide Özyazıcı, Ekrem Gökçekuyu.

Genel Merkez Üst Delegeleri: Ayhan Gürler, Ahmet Aslan, Habibe Aydın, İsmail Hakkı Akçin, Baki Ulaş Karaca, Fahri Tuna.

Editör: TE Bilişim