Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, geçtiğimiz günlerde yaptığı seçim ofisi açılışında yaşanan coşku ve kendisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.

7 Ekim’de yapılması planlanan ancak Bakanlar Kurulu kararıyla 2018 yılının Nisan ayına ertelenen Ticaret Odası seçimleri için aday olan Ayhan Sezer, geçtiğimiz günlerde görkemli bir törenle seçim ofisini açmıştı.

AZİM VE HEYECANIMIZ ARTTI       

Büyük katılımla gerçekleşen Seçim İrtibat Ali Fuat Güven  Caddesi ile Basın Şehitleri Caddesi kesişiminde hizmetine başladı.

Yapılan açılış törenine sağlanan büyük katılımın kendilerini şaşırtmadığını belirten Sezer, gösterilen bu büyük ilginin azim, heyecan ve kararlılığını daha da arıtacağını dile getirdi.

ETO Başkan adayı Sezer, şunları söyledi; “23 Eylül 2017 tarihinde yapmış olduğumuz seçim ofisimizin açılış töreninde ETO üyelerinin yoğun ilgisiyle karşılanmak bizleri şaşırtmadı. Aksine;  çalışma azmimizi, heyecanımızı, kararlılığımızı daha da artmasını sağladı. Diğer adayların açılışına oranla küçük ve orta ölçekli sektör temsilcilerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen açılışımızda ETO üyeleri seçim sürecinde kiminle yürüyeceğine karar verdi. Bu coşkulu günümüzde bizlerle seçim sürecini paylaşan, destekleyen bütün ETO üyelerine teşekkür ediyorum. Hep beraber bu süreci başarı ile  noktalayacağız” diye konuştu.

                                          

Editör: TE Bilişim