Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer ekibi ile birlikte Keresteciler Sitesi’ne adeta çıkarma yaptı. Site üyelerinden büyük ilgi gören Sezer’e tam destek geldi.

Seçim çalışmalarını giderek yoğunlaştıran Başkan Adayı Ayhan Sezer’in dünkü durağı Keresteciler Sitesi oldu. Site içerisinde ticaret yapan üyelerle bire bir görüşmeler sağlayan Sezer, projelerini anlatırken, önümüzdeki ay yapılacak olan seçimlerden de zaferle çıkacaklarını söyledi.

TABANIN SESİYİZ

Ziyaretlerde üyeler ile istişarelerde bulunan ve fikir alışverişi yapan Sezer, Keresteciler Sitesindeki sorunları da yakından bildiklerini söyledi. Eskişehir ticaretinde yer alan tüm sektörlerdeki sorunlara hakim olduklarını kaydeden Sezer; “Ben sizlerin içinden gelen, aranızdan çıkmış bir adayım. Dertlerinizi, sorunlarınızı ve çözümlerini çok iyi biliyorum. Tabanın sesi olarak göreve geldiğimizde sorun ve sıkıntılar bir bir çözülecek” dedi.

DAHA İYİ ŞARTLAR GEREKLİ

Keresteciler Sitesi’nin Eskişehir adına önemine de dikkat çeken Sezer, “Şehir ekonomisinin lokomotif sektörlerinden birisi de keresteciliktir. Site esnafımız Eskişehir adına hem istihdamlarıyla, hem de ekonomik katkıları ile önemli işler yapıyorlar. Keresteci üyelerimiz, fiziki anlamda daha iyi şartlarda çalışmalı. Bunun için göreve geldiğimizde şehrin ileri gelenleri ile görüşmelere hemen başlayacağız.” Dedi.

TAM DESTEK

Sezer’i can kulağı ile dinleyen site sakinleri ise, Sezer’in projelerini çok beğendiklerini ifade ettiler. Sezer ve ekibini samimi ortamda ağırlayan site üyeleri, Nisan’daki seçimlerde ise desteklerinin kendisiyle olacağını ifade ettiler.

Editör: TE Bilişim